Το καρό παλτό της Μαρίας Σολωμού είναι το rock item που χρειαζόμαστε την άνοιξη

Νατάσσα Σχοινά
Το καρό παλτό της Μαρίας Σολωμού είναι το rock item που χρειαζόμαστε την άνοιξη
Και βρήκαμε και μερικά καρό κομμάτια που θα αγαπήσεις.

Απλή αλλά κομψή, ροκ, ασυμβίβαστη. Αν κάποιος μας καλούσε να περιγράψουμε το στυλ της Μαρίας Σολωμού, μάλλον κάτι τέτοιο θα λέγαμε. Η ηθοποιός είναι χρόνια πια στον χώρο της showbiz και έχει αποδείξει ότι δεν πρόκειται μόνο για μία από τις πιο ποιοτικές ηθοποιούς του χώρου αλλά και για ένα πολύ στυλάτο κορίτσι.

Το Instagram της με τους πάνω από 270 χιλιάδες followers είναι γεμάτο με πόζες της Σολωμού με κάθε τύπου ρούχα. Από αυστηρά παντελόνια μέχρι little black dresses, ενώ πολλές φορές αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις επόμενες εμφανίσεις μας. Όπως αυτήν τη φορά…

Το καρό παλτό της Μαρίας Σολωμού

Τι κι αν μπήκε ο Μάρτιος και με τον ερχομό του έφερε κι επίσημα την άνοιξη, η ψύχρα παραμένει. Αυτό σημαίνει πως δε γίνεται να φύγεις από το σπίτι χωρίς το παλτό σου. Κάτι τέτοιο σκέφτηκε και η Σολωμού, με τη διαφορά ότι προτίμησε αυτό να είναι ένα κλασικό, διαχρονικό καρό από το brand La Vertige.

https://www.instagram.com/p/CakHByCA8O8

Στο εσωτερικό του παλτό υπήρχε ένα λευκό T-shirt dress που φόρεσε με ένα σορτσάκι, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι combat boots. Καθώς, όμως, είναι και ένα κορίτσι που αγαπά τα κοσμήματα, διάλεξε και μερικά χρυσά από Zizi's Jewelry & Crafts.



Το καρό είναι στη μόδα. Ήταν και θα είναι. Ανήκει σε αυτά τα διαχρονικά στυλιστικά στοιχεία που ξέρεις ότι είναι επίκαιρα ανά πάσα στιγμή και όπου αποφασίσεις να τα βάλει. Προσδίδει ιδιαίτερη κομψότητα στις εμφανίσεις σου αλλά και έναν vintage χαρακτήρα. Γι’ αυτό και βρήκαμε για τη συνέχεια μερικά καρό items της αγοράς που θα αγαπήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιλέγει το απόλυτο print της άνοιξης

Η Blake Lively με Atelier Versace στην πρεμιέρα της ταινίας The Adam Project

Μπήκε η άνοιξη! Ήρθε η ώρα για crop top όπως αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου