BAFTA: Λίγο πριν την απονομή κάνουμε ένα major throwback με τις καλύτερες εμφανίσεις όλων των εποχών

Ναταλία Κατσακιώρη
BAFTA: Λίγο πριν την απονομή κάνουμε ένα major throwback με τις καλύτερες εμφανίσεις όλων των εποχών
Η Rebel Wilson μας καλεί στα φετινά βραβεία Bafta, Photo: AP Images

Για να θυμούνται οι παλιές και να μαθαίνουν οι νεότερες!

Μπορεί τα Oscars να είναι τα πιο διάσημα βραβεία της Αμερικής, τουλάχιστον για την Έβδομη Τέχνη, όμως η Βρετανία δεν έχει ζηλέψει τίποτα απολύτως από την λάμψη και το glam του αμερικάνικου σινεμά, αφού κάθε χρόνο έχει τα δικά της Oscars , γνωστά και ως βραβεία BAFTAs.

Τα φετινά BAFTAs αναμένονται από τους fans με μεγάλη αγωνία και προσμονή, με μερικές από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς να βρίσκονται στην λίστα των υποψήφιων. Η τελετή πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου στο Albert Royal Theater, παρουσία και της βασιλικής οικογένειας φυσικά, που δεν θα μπορούσε να λείπει από την απονομή. Η 75η τελετή ελπίζουμε πως θα είναι εξίσου λαμπερή και επιτυχημένη με τις υπόλοιπες, χωρίς να ξεχνάμε πως τα τελευταία χρόνια ο θεσμός έχει δεχτεί πολλά σχόλια και αντιδράσεις για την έλλειψη της διαφορετικότητας και του πλουραλισμού τόσο στις υποψηφιότητες, όσο και στους υποψηφίους του.

Πέρα, όμως, από όλα αυτά τα BAFTA συγκεντρώνουν παράλληλα και τα βλέμματα του κόσμου της μόδας, που αναμένει με την σειρά του τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, όπου θα παρελάσουν δημιουργίες όλων των κορυφαίων designers.

Penelope Cruz

Με αφορμή την 75η απονομή τους, το fashion team του Queen θυμήθηκε τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις των τελευταίων 20 χρόνων. Από την χακί μεταξωτή τουαλέτα που φόρεσε η Jolie το 2003, όταν ακόμα ασχολούταν με τον ρόλο της Lara Croft, μέχρι το Louis Vuitton αυστηρό gown της Alicia Vikander στα βραβεία του 2016, παρακάτω θα βρεις όσα φορέματα πρέπει να ξέρεις από τα BAFTA.

H Penelope Cruz, το 2007, με φόρεμα Oscar De La Renta
Marion Cottilard
Η Marion Cotillard, το 2013, με φόρεμα Christian Dior.

Διαβάστε επίσης:

Chanel 2022: Η νέα Fall/Winter συλλογή του οίκου ακολουθεί την Gabrielle Chanel στην αγγλική εξοχή

Ο Olivier Rousteing θα είναι ο επόμενος haute couture guest σχεδιαστής για τον Jean Paul Gaultier

Maxi φούστα: Το street style την έβαλε στην κορυφή της ανοιξιάτικης wish list