Η Julia Roberts έφερε αέρα «Pretty Woman» στα τελευταία δύο της outfits

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Julia Roberts έφερε αέρα «Pretty Woman» στα τελευταία δύο της outfits

Μήπως θυμάσαι το 90s look της Julia Roberts στα Golden Globes; Μόλις φόρεσε την νέα του εκδοχή!

Και ποιος δεν θυμάται το red carpet look της Julia Roberts στην 47η απονομή των Golden Globes το 1990; Την ίδια βραδιά η ίδια βραβεύτηκε και γι ατην ερμηνεία της στην ταινία «Ανθισμένες Μανώλιες», βγάζοντας έναν λόγο άκρως συγκινητικό, ο οποίος έχει παραμείνει στην μνήμη όλων μας.

Τότε, λοιπόν, η σχετικά πρωτοεμφανιζόμενη Julia Roberts, είχε ξεχωρίσει και στο red carpet, όπου έφτασε με ένα oversized ανδρικό Giorgio Armani κοστούμι, φορεμένο ακριβώς όπως θα το έβαζε και ένας κύριος. Με λευκό πουκάμισο και γραβάτα, άφησε μόνο τα εντυπωσιακά σγουρά μαλλιά της και το λαμπερό της χαμόγελο να κλέψει τις εντυπώσεις. Και τα κατάφερε, αν και η ίδια δηλώνει πως τότε δεν είχε καμία αίσθηση του στυλ και στην πραγματικότητα δεν την ένοιαζε τι θα πει ο κόσμος.

https://www.instagram.com/p/CGKK2HInwcX

Κατά την διάρκεια της προώθησης της νέας της ταινίας με τον Sean Penn, «Gaslit», αναβίωσε το iconic ανδρόγυνο look της, με ένα total yellow σύνολο σε γλυκιά pastel απόχρωση. Πρόκειται για ένα custom Lafayette 148 New York σακάκι, με ασορτί πουκάμισο από μέσα και matching wide leg παντελόνι. Το μόνο που ήταν εκτός του συγκεκριμένου χρώματος ήταν τα μαύρα pointe oxfords της, σε αστραφτερό λουστρίνι.

Το outfit βγαλμένο από το σύγχρονο Pretty Woman.

Η δεύτερη εμφάνιση της είχε κάτι να μας θυμίσει από την Vivian του Pretty Woman και την θρυλική μεταμόρφωση της επί της οθόνης, που όλες ζηλέψαμε και βλέπουμε ακόμη και σήμερα. Στο κόκκινο χαλί, λοιπόν, της πρεμιέρας της νέας της ταινίας εμφανίστηκε με ένα υπέροχο shorts suit από τον οίκο Gucci, σε γκρι και καρό pattern. Η wide βερμούδα της, συνδυάστηκε άψογα με το λευκό πουκάμισο και το vintage inspired γιλέκο της. Μία λαμπερή καρφίτσα έδωσε ένα touch of glam.

Το συγκεκριμένο outfit της πρεμιέρας έφερε μνήμες από το μπορντό shorts suit που η Vivian είχε φορέσει στην ταινία, με ένα λευκό πουκάμισο και μία μαύρη ζώνη με ασημένια studs.

pretty-woman-suit.PNG
pretty-woman.PNG

Τα κοστούμια ήταν, είναι και θα είναι ένα μεγάλος μέρος του fashion λεξιλογίου, όμως φέτος θα δούμε και τις πιο εκκεντιρικές εκδοχές τους, πιο πολύ από ποτέ. Skirt και shorts suits θα έχουν τιμητική τους. Η έναρξη έχει ήδη κηρυχθεί από την απόλυτη suit Queen, την Julia Roberts.

NY Premiere of
Actors Sean Penn, left, and Julia Roberts pose together at the premiere for "Gaslit," at The Metropolitan Museum of Art, Monday, April 18, 2022, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)@2022 Evan Agostini