T-shirt + πουκάμισο: To stylish combo που αγαπούν τα super models

Ναταλία Κατσακιώρη
T-shirt + πουκάμισο: To stylish combo που αγαπούν τα super models
Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Κάνουμε μία αναδρομή στα 90s και το πουκάμισο γίνεται και πάλι ο πρωταγωνιστής της σεζόν.

Η εικόνα του κλασικού πουκάμισου αυτή την άνοιξη αλλάζει, κάνοντας στην ουσία μία μικρή αναδρομή. Ξέχνα τα κουμπιά και τα σκληρά κολάρα, που κουμπώνουν μέχρι πάνω. Η νέα σεζόν θέλει τα λευκά oversized πουκάμισα να φοριούνται ανοιχτά, πάνω από t-shirts και tank tops.

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα trend που έχει επαναφέρει η μόδα από τα 90s, είδαμε και το συγκεκριμένο styling tip, το οποίο έχει γίνει αγαπημένο των super models. Εξάλλου, τα κορίτσια του modelling είναι γνωστά για τα casual off duty looks τους, τα οποία βασίζονται στην άνεση, τις minimal γραμμές και το coolness. Γιατί κάθε τους βήμα έχει αυτό το effortless style, που πρέπει να δώσεις και εσύ στα ανοιξιάτικα σύνολα σου.

Στις περισσότερες περιπτώσεις μιλάμε για το απλό, κλασικό, ανδρικό λευκό πουκάμισο σε oversized γραμμή. Φόρεσε το πάνω από το λευκό σου t-shirt, tank top ή και bra top. Μοιάζει με ένα κομμάτι κλεμμένο από την ντουλάπα του φίλου σου ή του μπαμπά σου, κάτι που δίνει έναν extra retro vibe στο look. Αν θες να ακολουθήσεις το συγκεκριμένο outfit μείνε σε neutral αποχρώσεις.

Kendall, Hailey, Gigi και Bella σου δείχνουν πώς να το φορέσεις.

Η Kendall Jenner είναι η master του είδους, έχοντας συνδυάσει το λευκό της πουκάμισο με items στο χρώμα της κρέμας. Ένα cargo παντελόνι, ένα λευκό tank top και μία shoulder bag σε minimal γραμμή είναι αρκετά, για να υιοθετήσεις το look, όπως η Kendall.

Η Hailey Bieber έπαιξε με τους όγκους και φόρεσε μία mini φούστα για να συνοδεύσει το outfit, ενώ η Bella Hadid, πιστή του Y2K style, το συνδύασε με το athleisure look της, με ένα μαύρο bra top και μπλε tracksuit σε low rise fit.

https://www.instagram.com/p/CbdqdN2O-zf

Αν σου αρέσει το ιδιαίτερο styling, τότε το layering με ένα λευκό πουκάμισο φορεμένο με ανοιχτά κουμπιά είναι ότι πιο αέρινο για την περίοδο που διανύουμε. Η Gigi Hadid επέλεξε ένα bohemian γιλέκο της Isabel Marant πάνω από ένα πουκάμισο σε καμηλό χρώμα, ενώ η Emily Ratajkowksi πρόσθεσε ένα stylish σακάκι.

https://www.instagram.com/p/Cba8SCeOPA0