Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε χθες στην Ελλάδα φορώντας το fashion item της σεζόν

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε χθες στην Ελλάδα φορώντας το fashion item της σεζόν

Με ένα μπεζ blazer, το οποίο συνδύασε με το πιο sexy σύνολο, έκανε την άφιξη της στο Eλευθέριος Βενιζέλος σημείο αναφοράς για τα ανοιξιάτικα looks μας.

H Nαυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν μία από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του φετινού Survivor και μπορεί όταν αποχώρησε οικειοθελώς για λόγους υγείας να στεναχωρήθηκαν οι fans της αλλά με την χθεσινή της άφιξη στο Ελευθέριος Βενιζέλος χάρηκαν σίγουρα οι style lovers που είχαν και πάλι «στην παρέα τους» αυτό το στυλάτο μοντέλο/ηθοποιό.

nausika_panagiotakopoyloy_3.jpg

Η 28χρονη, που την έχουμε θαυμάσει όλοι με corporate look και sexy mini φορέματα στο video clip του Σάκη Ρουβά «Στα καλύτερά μου», δεν ταξίδεψε φορώντας το αναμενόμενο jean-T shirt που φοράμε όλες σε μια πολύωρη πτήση. Η Ναυσικά έβαλε ένα loose, denim shorts, ένα μαύρο bustier που αναδείκνυε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της και το τροπικό της μαύρισμά και από πάνω φόρεσε το key piece αυτής της σεζόν αλλά και κάθε άνοιξης: ένα blazer.

nausika_panagiotakopoyloy_5.jpg

ΤHE Style Combo

O συνδυασμός ενός καθωσπρέπει κομματιού, όπως είναι ένα αέρινο μπεζ σακάκι, με ένα urban outfit σαν και αυτό που επέλεξε η πρώην παίκτρια του Survivor, δημιούργησαν ένα σύνολο με άποψη και προσωπικότητα που δεν περνάει απαρατήρητο. Το travel style μπορεί να είναι συνυφασμένο με την άνεση αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να κάνουμε κομψές εμφανίσεις ακόμα και όταν ταξιδεύουμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ναυσικάς και να φορέσουμε ένα preppy κομμάτι μαζί με τα πιο athleisure/casual ρούχα της γκαρνταρόμπας μας. Το αποτέλεσμα θα είναι διακριτικό, φινετσάτο και ultra cool… είτε μπούμε σε αεροπλάνο είτε πατάμε σταθερά στο έδαφος.