Η Τατιάνα Μπλάτνικ καλοκαιρινή με μαύρο chic κιμονό και bohemian κολιέ

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Τατιάνα Μπλάτνικ καλοκαιρινή με μαύρο chic κιμονό και bohemian κολιέ

Ένα total black σύνολο, αέρινο και αυγουστιάτικο με boho επιρροές.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ καλωσόρισε τον Αύγουστο με μία άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ποζάρει χαμογελαστή και ανάλαφρη στον κήπο της και όπως έγραψε στη σχετική λεζάντα, ο Αύγουστος είναι ο αγαπημένος της μήνας.

«Ο αγαπημένος μου καλοκαιρινός μήνας είναι εδώ και υπάρχουν τόσα πολλά να περιμένω. Ελπίζω να έχετε όλοι λίγο χρόνο, για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους, που νοιάζονται για σένα είναι τόσο καλό για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή. Η ζέστη είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει συνεχώς να θρέφουμε το σώμα μας και να το φροντίζουμε. Καθώς πολλοί από εσάς θα ταξιδέψετε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να είστε παρόντες και να δημιουργήσετε παντοτινές αναμνήσεις, αλλά μην ξεχάσετε να αφιερώσετε και λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να αναπνεύσετε. Εύχομαι ένα μήνα γεμάτο αγάπη, καλή υγεία και ευτυχία!».

Εκτός, όμως, από τις υπέροχες ευχές της δεν θα μπορούσαμε να μην προσέξουμε και το καλοκαιρινό της look, που έχει ελληνική υπογραφή.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με κιμονό από την Calliope.

Η Τατιάνα επέλεξε ένα chic, μαύρο κιμονό από τη συλλογή της γνωστής φωτογράφου και σχεδιάστριας Calliope, η οποία έχει δημιουργήσει το προσωπικό της brand με το όνομα Queen Calliope, ένα label με resort χαρακτήρα, που είναι γνωστό για τα πολύχρωμα, φίνα καφτάνια του και τα bohemian αξεσουάρ του.

https://www.instagram.com/p/CguivGoIeOp

Η Τατιάνα Μπλάτνικ επέλεξε το μαύρο, μεταξωτό κιμονό της φετινής συλλογής του brand και το φόρεσε δεμένο στη μέση σαν φόρεμα. Ένα πολύ ανάλαφρο κομμάτι με luxury υφή και άκρως καλοκαιρινή γραμμή, που είναι ιδανικό για τις εμφανίσεις μας στο νησί. Στο συγκεκριμένο look, το είδαμε συνδυασμένο με ένα ακόμη statement κομμάτι από το Queen Calliope, ένα oversized chocker για το λαιμό, με μεγάλα μεταλλικά στοιχεία, που θυμίζουν παραδοσιακά, φολκλόρ κοσμήματα, δεμένα με μαύρο σκοινί.

Αν και total black, το σύνολο της Τατιάνας είναι η απόλυτη πρόταση για ένα look δίπλα στην πισίνα, που πάντα θέλουμε να είναι λίγο πιο glam και ιδιαίτερο από το σύνολο που φοράμε στην παραλία.