Κανένα μαύρο! Το δερμάτινο σεμιζιέ της Δανάης Μπάρκα έχει το μπλε χρώμα του χειμώνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Κανένα μαύρο! Το δερμάτινο σεμιζιέ της Δανάης Μπάρκα έχει το μπλε χρώμα του χειμώνα

Το aqua blue μπορεί να γίνει το νέο αγαπημένο σου μπλε, που θα αντικαταστήσει την παλέτα των basic αποχρώσεων. 

Το πιο κεφάτο κορίτσι της πρωινής ζώνης, η Δανάη Μπάρκα, έχει κάνει σίγουρα αίσθηση στο κοινό. Με την προσωπικότητα, το κέφι, τη θετική της διάθεση και φυσικά το στυλ της, έχει φέρει σίγουρα έναν πιο φρέσκο αέρα σε ένα είδος εκπομπής, που συνήθως φιλοξενούσε άλλου τύπου γυναικείες παρουσίες. Είναι πραγματικά υπέροχο για κάθε νέα γυναίκα να βλέπει καθημερινά στην οθόνη της ένα τόσο αληθινό άνθρωπο, που αγαπά το σώμα του και βιώνει την ομορφιά και τη δημιουργικότητα της μόδας, χωρίς περιορισμούς.

Γενικά, η Δανάη φροντίζει να δημιουργεί εμφανίσεις, με τις οποίες νιώθει άνετα και παράλληλα super stylish. Και ρίναι μεγάλη fan του χρώματος. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς με μια ματιά στο προσωπικό της Instagram account, αλλά και στα looks που δημιουργεί για το «Πάμε Δανάη» μαζί μα το στυλίστα της Χρήστο Αλεξανδρόπουλο. H αλήθεια είναι ότι το χρώμα ταιριάζει απόλυτα στην colorful προσωπικότητα της, οπότε ακόμη και τα total color σύνολα, που δοκιμάζει κατά καιρούς η Δανάη, είναι outfits που μπορεί να υποστηρίξει απόλυτα. Αυτή τη φορά η Δανάη έβαλε χρώμα σε ένα διαχρωνικό κομμάτι, που δεν έχει σεζόν, και μπορεί να φορεθεί σχεδόν όλο το χρόνο. Το δερμάτινο σεμιζιέ.

https://www.instagram.com/p/Cl4lQ8KMTiW

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ετοιμάζεται για τις γιορτές με το πιο sparkly item

Ένα δερμάτινο σεμιζιέ είναι ιδανικό για τις pre Christmas εμφανίσεις σου.

Η Δανάη επέλεξε ένα all time classic item για ένα casual chic σύνολο, που είναι ιδανικό για την περίοδο πριν τις γιορτές. Το σεμιζιέ, είναι ένα φόρεμα σε στυλ πουκάμισο, με μια μικρή ή και μεγαλύτερη, matching ζώνη, να δίνει σχήμα στη γυναικεία σιλουέτα. Το leather like υλικό, που επέλεξε είναι από τα πιο relevant της σεζόν, με το δέρμα να είναι η απόλυτη τάση.

https://www.instagram.com/p/Clq_8JBsvpL

Αυτό που ξεχωρίσαμε, όμως, είναι και το χρώμα, που διάλεξε η Δανάη, γιατί ναι μεν το μαύρο είναι ένα χρώμα που αγαπάμε, αλλά μία μικρή ανανέωση είναι απαραίτητη πριν τις γιορτές. Το σκούρο αυτό μπλε, σε aqua απόχρωση, που είδαμε στο φόρεμα της Δανάης είναι ιδανική λύση. Η Δανάη το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα αρβυλάκια και το φούξια κραγιόν της.