Αθηνά Οικονομάκου: Συνδύασε το λεοπάρ παντελόνι της με το πιο ανατρεπτικό χρώμα -Τόλμησε το

Ναταλία Κατσακιώρη
Αθηνά Οικονομάκου: Συνδύασε το λεοπάρ παντελόνι της με το πιο ανατρεπτικό χρώμα -Τόλμησε το

Το κλασικό print μπορεί να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρον, αν το συνδυάσεις με ένα εντυπωσιακό χρώμα, που δεν το περιμένει κανείς. Η Αθηνά Οικονομάκου το τόλμησε και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε.

Αν υπάρχει μία βασίλισσα του wild, animal print μοτίβου, αυτή είναι η Αθηνά Οικονομάκου. Και εδώ δεν χωράει κάποια συζήτηση, αφού αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό το Instagram θα καταλάβεις αμέσως την αγάπη της για τα έντονα χρώματα και τα ξεχωριστά prints. Την ίδια ακριβώς αισθητική έχει μεταφέρει και στο προσωπικό της brand Project SOMA, το οποίο και έχει δημιουργήσει μαζί με τη στενή της φίλη Μαίρη Συνατσάκη. Εκτός, λοιπόν, από τα λαχούρια και τα δεκάδες florals, που έχει φορέσει κατά καιρούς η Αθηνά, το λεοπάρ σε μικρά ή και μεγαλύτερα patterns φαίνεται να είναι το δικό της διαχρονικά αγαπημένο τύπωμα.

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις η Αθηνά Οικονομάκου μας έδωσε άλλο ένα εντυπωσιακό look, επιλέγοντας αυτή τη φορά να συνδυάσει το λεοπάρ παντελόνι της με ένα ιδιαίτερο χρώμα, που απογείωσε το winter style της. Γιατί δεν πρέπει να φοβάσαι να συνδυάσεις χρώμα και prints.

Η «βασίλισσα του χιονιού» είναι το inspo της ημέρας -Γιατί αν δεν φορέσεις τώρα λευκό, τότε πότε;

https://www.instagram.com/p/Cnb-tHFt77C

Τιρκουάζ και λεοπάρ. Εσύ θα το τολμούσες;

Αυτές τις κρύες μέρες τι ποιο όμορφο από το να βγεις μία βόλτα στους δρόμους της πόλης; Το ίδιο έκανε και η Αθηνά Οικονομάκου, που βγήκε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την καλή της φίλη Νικόλ Παναγιώτου και επέλεξε ένα φανταστικό, winter look που συνδυάζει χρώμα και prints. Γιατί η Αθηνά είναι μεγάλη fan των χρωμάτων και ξέρει πολύ καλά πώς να κάνει τα καλύτερα combos με τα αγαπημένα της patterns, χωρίς να φαίνονται υπερβολικά.

https://www.instagram.com/p/CoKyXM8tS4i

Φόρεσε, λοιπόν, το αγαπημένο της animal printed παντελόνι και το απογείωσε με ένα πουκάμισο σε λαμπερή τιρκουάζ απόχρωση. Από πάνω φόρεσε και ένα τιρκουάζ σακάκι με διακριτικές, λεοπάρ λεπτομέρειες στα τελειώματα του, και ένα καμηλό, oversized παλτό που έδεσε ιδανικά με την υπόλοιπη αισθητική. Ένα combo που είναι κάπως απροσδόκητο και περίεργο, αλλά λειτουργεί απόλυτα, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα της Αθηνάς. Αυτό το χρώμα, που φαινομενικά είναι κόντρα ανεβάζει τη διάθεση και τραβάει αμέσως τα βλέμματα, ενώ το neutral παλτό το κάνει να έρθει λίγο πιο down to earth.