Τα πέντε must items που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα του τριημέρου -Εκτός από τη στολή σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα πέντε must items που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα του τριημέρου -Εκτός από τη στολή σου
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Ετοιμάζεσαι να φύγεις για το τριήμερο; Έλα να κάνουμε μαζί βαλίτσα, για να μην πάρεις πάλι όλη τη ντουλάπα μαζί σου. 

Τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί. Όταν πας ένα τριήμερο ή ένα Σαββατοκύριακο κάπου, δεν είναι ανάγκη να σε φάει το άγχος για το τι θα πάρεις μαζί σου, ούτε φυσικά είναι λύση να κουβαλήσεις ολόκληρο το σπίτι. Γενικά, έχω καταλήξει πως όσο λιγότερα βάλεις στη βαλίτσα σου, τόσο καλύτερα θα νιώσεις μετά. Γιατί ο σκοπός ενός τριήμερου ή Σαββατοκύριακου κάπου είναι να ξεκουραστείς και να αφήσεις πίσω την πολύπλοκη καθημερινότητά σου, κάτι που συμπεριλαμβάνει και όλο το stress του styling. Το καλύτερο για σένα θα ήταν να αξιολογήσεις τον προορισμό σου με βάση τις δραστηριότητες και τον καιρό -εννοείται- και να καταλήξεις σε λίγα και καλά σύνολα, που θα καλύψουν τις ανάγκες σου.

spring_weekend_suitcase-(8).jpg

Φυσικά και ένα από τα συνηθισμένα τρίπτυχα ενός τριημέρου είναι το τζιν-φόρμα-hoodies, αλλά μήπως να αλλάξεις λίγο τακτική αυτή τη φορά και να δημιουργήσεις μια μικρή capsule γκαρνταρόμπα; Και δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια έκπτωση στο κομμάτι άνεση. Γιατί ευτυχώς οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη είναι πιο κοντά στις ανάγκες μας, είναι άνετες και cool και το πιο σημαντικό σε αυτή την περίοδο: ταιριάζουν τέλεια με τα sneakers σου. Εμείς έχουμε πέντε items για σένα, που θα κάνεις βαλίτσα σήμερα ή αύριο, για να μην πέσεις στα γνωστά λάθη.

Τα 7 ανοιξιάτικα πανωφόρια που χρειάζεσαι για να περάσεις με στυλ τη μεταβατική φάση

spring_weekend_suitcase-(5).jpg

Ξεκινάμε με το τζιν παντελόνι σου που μπορεί να αντικατασταθεί μια χαρά από ένα cargo pants με prints ή και μονόχρωμο, που θα το αξιοποιήσεις αντίστοιχα με τα μποτάκια και τα αθλητικά σου παπούτσια, ενώ μπορείς να τα φορέσεις και με τα ψηλά μποτάκια σου, αν βγεις έξω για ένα ποτάκι μέσα στις μέρες αυτές. Έπειτα η κλασική καμπαρντίνα σου είναι must. Ένα φανταστικό πανωφόρι, που μπορεί να αξιοποιηθεί πανεύκολα στο layering. Μην αναρωτηθείς για τη glam shoulder bag που θα δεις στην παρακάτω gallery. Είναι η μόνη τσάντα που πρέπει να έχεις μαζί σου, χωράει τα πάντα και μπορεί να συνδυαστεί με casual αλλά και βραδινά looks. Τα υπόλοιπα στη gallery.

Ακολουθούν τα 5 κομμάτια που πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε στη βαλίτσα σου: