Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βρήκε το φόρεμα που κολακεύει κάθε σωματότυπο και ταιριάζει σε όλες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βρήκε το φόρεμα που κολακεύει κάθε σωματότυπο και ταιριάζει σε όλες

Είναι το item που φοράνε ήδη όλες οι celebrities του εξωτερικού και θα βάλουμε και εμείς στους ανοιξιάτικους γάμους.

Δύο μόλις μέρες μείνανε για την Ανάσταση και οι περισσότεροι σήμερα θα είμαστε μάλλον καθοδόν, φεύγοντας παραδοσιακά από την πόλη. Και τι ακολουθεί συνήθως μετά το Πάσχα; Η περίοδος των ανοιξιάτικων γάμων, καθώς μπαίνουμε σιγά-σιγά στην καλοκαιρινή σεζόν. Οπότε αν έχεις ένα κάλεσμα το επόμενο διάστημα, καλό θα ήταν να επενδύσεις σε ένα item που να μπορείς να το βάλεις ξανά και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η πιο σωστή λύση, λοιπόν, είναι ένα φόρεμα.

Όχι, όμως, ένα οποιοδήποτε φόρεμα, αλλά ένα φόρεμα που να μπορεί να αξιοποιηθεί σαν passé par tout, σε κάθε περίσταση και γιατί όχι να το αξιοποιήσουμε και στις βραδινές μας εξόδους. Οι τάσεις στα φορέματα της σεζόν είναι όπως πάντα πολλές. Υπάρχει, όμως, ένα συγκεκριμένο shape που κολακεύει όλες τις γυναίκες, αναδεικκνύει τη σιλουέτα και τονίζει τα σωστά σημεία. Και η expert Σταματίνα Τσιμτσιλή φυσικά και το έχει ήδη ανακαλύψει και μας δείχνει πώς να το συνδυάσουμε.

Καλεσμένη σε ανοιξιάτικο γάμο; Τα πιο ενημερωμένα outfits για να ξεχωρίσεις

https://www.instagram.com/p/CqkFLSrDbxp

Το flat tummy dress της Victoria Beckham έγινε το αγαπημένο φόρεμα της Σταματίνας.

Όταν μιλάμε για shape experts, τότε σίγουρα αναφερόμαστε στη Victoria Beckham. Μία σχεδιάστρια που έχει δείξει την αξία της και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από τη δουλειά της παρά την όποια καχυποψία είχαμε απέναντί της. Το signature στοιχείο της είναι σίγουρα τα φανταστικά της φορέματα, τα οποία κολακεύουν πολύ έξυπνα το γυναικείο σώμα και κρύβουν έντεχνα τις ατέλειες. Η ίδια μάλιστα δημιούργησε και μία από τις πιο δυνατές τάσεις στα φορέματα της σεζόν, το ντραπέ. Τις διακριτικές αυτές σούρες δηλαδή που τοποθετούνται έξυπνα σε διάφορα σημεία. Η Σταματίνα βρήκε ένα υπέροχο σχέδιο στο παόλυτο χρώμα της άνοιξης.

https://www.instagram.com/p/Cq7TSD6M5B4

Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα maxi φόρεμα με ντραπέ λεπτομέρειες στο πλάι. Επίσης, το συγκεκριμένο one shoulder σχέδιο έχει το πιο υπέροχο χρώμα, που είναι τάση για το επόμενο καλοκαίρι, το olive. Η γραμμή του αγκαλιάζει ιδανικά το σώμα και το συγκεκριμένο shape μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε σωματότυπο, curvy ή petite. Η Σταματίνα το συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε nude απόχρωση. Εσύ μπορείς να το κάνεις ακόμη πιο εντυπωσιακό με strappy ψηλοτάκουνα σανδάλια σε μεταλλική απόχρωση.

340488509_748927356957080_4577862578632550558_n.jpg