Άνετη και stylish στο πασχαλινό τραπέζι με το look της Αθηνάς Οικονομάκου -Full του πορτοκαλί!

Ναταλία Κατσακιώρη
Άνετη και stylish στο πασχαλινό τραπέζι με το look της Αθηνάς Οικονομάκου -Full του πορτοκαλί!

Είναι η μέρα του φαγητού και της χαλάρωσης. Ετοίμασε από τώρα το look of the day όπως το έκανε και η Αθηνά Οικονομάκου.

Ξέρω ότι μάλλον δεν θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα την ημέρα του Πάσχα και θα συμφωνήσω μαζί σου. Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα σου προτείνω να κάνεις αυτό που ακολουθώ και εγώ τα τελευταία χρόνια. Να προετοιμάσεις δηλαδή τα outfits ων ημερών από πριν, ώστε να μην χρειάζεται να τρέχεις και να έχεις κανένα άγχος. Μπορεί να είναι μέρες που τις περνάμε είτε στο χωριό, είτε σε κάποιο άλλο προορισμό, είτε ακόμη και στην πόλη με τους αγαπημένους μας, αλλά θέλουμε να είμαστε εξίσου καλοντυμένες και -γιατί όχι;- ακόμη και λαμπερές.

Η Αθηνά Οικονομάκου σου δίνει από τώρα μία εύκολη πρόταση για να πάρεις το απαραίτητο inspo την ημέρα που θα πας για το πατροπαράδοτο ψήσιμο. Με χρώμα, patterns και κάποια bohemian vibes, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Καλεσμένη σε ανοιξιάτικο γάμο; Τα πιο ενημερωμένα outfits για να ξεχωρίσεις

https://www.instagram.com/p/Cqifzq0AE9v

Το ζεστό πορτοκαλί θα είναι η απόχρωση του φετινού Πάσχα.

Δεν υπάχουν κακά και καλά χρώματα. Ας το ξεκαθαρίσουμε επιτέλους αυτό. Εκείνο που κάνει τη διαφορά είναι οι αποχρώσεις τους. Το πόσο ζεστή ή ψυχρή θα είναι μία απόχρωση και φυσικά με τι θα την συνδυάσεις. Το πορτοκαλί ανήκει σε αυτά τα παρεξηγημένα χρώματα, που θεωρούσαμε για χρόνια ιδιαίτερο και κάπως επικίνδυνο στο styling. Αυτό, φυσικά, δεν ισχύει πια και το παρακάτω σύνολο της Αθηνάς Οικονομάκου το αποδεικνύει. Γενικά, να έχεις στο μυαλό σου ότι το βαθύ πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος, το sunset orange όπως το λένε και οι experts, θα είναι μία από τις αποχρώσεις που θα βλέπεις παντού το επερχόμενο καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/Cqxwh_qNmwU

Η Αθηνά φρόντισε να το εντάξει σε ένα boho chic σύνολο, που προσωπικά θεωρώ ιδανικό για το πασχαλινό τραπέζι. Γιατί έχει αυτό το casual ύφος, είναι πρακτικό αλλά έχει και χρώμα. Πολύ χρώμα! Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά φόρεσε μία wide leg printed παντελόνα σε ζεστά χρώματα στην παλέτα του κόκκινου και του πορτοκαλί. Από πάνω φόρεσε ένα ανοιξιάτικο πλεκτό σε ribbed σχέδιο, με ένα μικρό άνοιγμα στο στήθος. Το όλο outfit συνδυάστηκε με ένα ζευγάρι λευκά, δερμάτινα sneakers και διακριτικά αξεσουάρ στο λαιμό στο layering.