Βρήκαμε το casual πανωφόρι που φόρεσε η Βίκυ Καγιά το Πάσχα - Τέλειο για τα τζιν της άνοιξης

Ναταλία Κατσακιώρη
Βρήκαμε το casual πανωφόρι που φόρεσε η Βίκυ Καγιά το Πάσχα - Τέλειο για τα τζιν της άνοιξης

Ένα casual chic μπουφάν με ελληνική υπογραφή τέλειο για τον άστατο καιρό της άνοιξης.

Το πανωφόρι μας είναι το στοιχείο κλειδί της άνοιξης. Αλλά το ζήτημα είναι ποιο πανωφόρι; Τα jackets, δηλαδή τα ανοιξιάτικα μπουφανάκια, είναι συνήθως ότι καλύτερο μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή σου και να κάνεις εύκολα και stylish σύνολα για όλες τις ώρες. Στην ίδια λογική φαίνεται να είναι και η Βίκυ Καγιά, που έκανε την πασχαλινή της βαλίτσα, έχοντας στο μυαλό της την αγαπημένη της στυλιστική συμβουλή. Less is more!

Η Βίκυ κάνει κατά καιρούς τα πιο λαμπερά και εντυπωσιακά βραδινά outfits στις εκπομπές και τα shows που συμμετέχει, αλλά στην προσωπική της ζωή είναι υπέρμαχος του μινιμαλισμού και πάντα συμβουλεύει τις ακολούθους της στα social media να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Τώρα τελευταία μάλιστα έκανε και ένα απολαυστικό fashion Q&A, που συγκέντρωσε πάρα πολλές ερωτήσεις από όλες εμάς που θέλουμε τη συμβουλή της fashion expert Βίκυς.

https://www.instagram.com/p/Cqnlqg2ogWh

Το μπουφάν της Βίκυς Καγιά έχει ελληνική υπογραφή και custom λεπτομέρειες.

Πόσες φορές δεν έχουμε μιλήσει για το πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε τις ελληνικές εταιρίες και τους Έλληνες σχεδιαστές, που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις κυρίες που επιλέγει σταθερά items από local designers, όχι μόνο για τις τηλεοπτικές αλλά και για τις προσωπικές της εμφανίσεις. Έτσι και για την άνοιξη του 2023 βρήκε το κατάλληλο jacket, για να συνοδεύσει τα looks του Πάσχα, είτε με τζιν παντελόνι, είτε με κάποιο άλλο casual ρούχο της σεζόν. Στις φωτογραφίες που ανέβασε στο προσωπικό της Instagram account, όπου την είδαμε να απολαμβάνει τη βόλτα στη θάλασσα, ενώ τα παιδιά της κάνουν ιππασία, η Βίκυ επέλεξε ένα μπουφάν passe par tout.

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το πρώτο μπικίνι της σεζόν και κάπως έτσι ήρθε το καλοκαίρι στο Instagram

https://www.instagram.com/p/CrGQnb-oYnz

Μιλάμε για ένα item από την Ελληνίδα σχεδιάστρια Ζωή Κέρος και το προσωπικό της brand Made By Zoek, το οποίο έχει την πιο πρωτότυπη συλλογή σε jackets αυτή την άνοιξη. Η Βίκυ φόρεσε ένα μαύρο, military πανωφόρι με εξωτερικές τσέπες και τα signature σχέδια της σχεδιάστριας στην πλάτη, τα οποία και ζωγραφίζει στο χέρι. Αυτό είναι άλλωστε και το ιδιαίτερο του όλου look. Από κάτω η Βίκυ φόρεσε ένα τζιν καμπάνα και συμπλήρωσε το σύνολο με μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα σακίδιο σε nude απόχρωση για τα απαραίτητα.