Οδηγός αγοράς: Οι άνετες τσάντες της άνοιξης που «μεταφέρουν» το στυλ μας σε άλλο επίπεδο

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Οι άνετες τσάντες της άνοιξης που «μεταφέρουν» το στυλ μας σε άλλο επίπεδο

Χρώματα, μεγάλα χερούλια και άνετοι χώροι στις τσάντες που θα κρατήσουμε την άνοιξη.

Τα διάφορα φαινόμενα που επικρατούν στη μόδα μας κάνουν συχνά να χάνουμε κάποια πράγματα από την ουσία της. Όπως οι it bags. Η μία μετά την άλλη, οι τσάντες των κορυφαίων οίκων βαφτίζονται ως it bags και κάνουν το δικό τους πέρασμα από τα social media στα χέρια των αγαπημένων μας fashion girls. Bottega Veneta, Fendi, Dior, Chanel και πρόσφατα Diesel, Loewe και πολλά ακόμη ονόματα πέρασαν στη συνείδηση του κοινό μέσα από το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ ως luxury brands. Γιατί μια designer τσάντα είναι συνώνυμο της πολυτέλειας πολύ περισσότερο από το οποιοδήποτε σχεδιαστικό ρούχο.

tsantes_giaka8emera-(2).jpg

Μέσα, λοιπόν, σε όλη αυτή την εναλλαγή των τάσεων στις τσάντες έχουμε αφήσει κάπως πιο πίσω τις all time classic bags των γυναικών. Τις άνετες μεγάλες μας τσάντες, aka τις shopper bags. Γιατί μπορεί οι baquette style τσάντες του οίκου Fendi να μας θυμίζουν την αγαπημένη μας Carrie Bradshaw, αλλά όταν έχεις ένα σωρό υποχρεώσεις έξω από το σπίτι και πρέπει να έχεις μαζί σου αξεσουάρ, καλλυντικά, ατζέντες και τα σχετικά, τίποτα δεν είναι πιο πρακτικό από μία μεγάλη τσάντα ώμου, η οποία είναι το ίδιο κομψή και με μία μικρότερη. Φτάνει να δεις τις νέες συλλογές των αγαπημένων σου brands και να εντοπίσεις τη δική σου νέα all day τσάντα.

Φόρμα + λευκό πουκάμισο: Η Σίσσυ Χρηστίδου με το αθλητικό στυλ που θες να αντιγράψεις

tsantes_giaka8emera-(4).jpg
tsantes_giaka8emera-(3).jpg

Φέτος οι μεγάλες τσάντες επιστρέφουν και κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, ειδικά τώρα που έρχεται και το καλοκαίρι και θα περνάμε ακόμη περισσότερες ώρες εκτός σπιτιού. Τα έντονα χρώματα πρωταγωνιστούν με το πράσινο και το κόκκινο να είναι οι αποχρώσεις που σου προτείνω για το 2023. Φυσικά, μία μεγάλη δερμάτινη ή πάνινη τσάντα σε δέρμα ή ύφασμα και basic απόχρωση αποτελεί μια αγορά-επένδυση. Τα pastels όπως το ροζ και το μωβ μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ενώ δεν λείπουν και τα ενδιαφέροντα prints, που κάνουν πιο girly την εικόνα μας. Ξεχωρίσαμε παρακάτω τα 10 πιο ενημερωμένα σχέδια της άνοιξης.

Τα best buy's σου: