Lady in red: Η Μαρία Ολυμπία ήταν η πιο κομψή καλεσμένη στο γάμο της Sofia Richie με κόκκινο φόρεμα

Ναταλία Κατσακιώρη
Lady in red: Η Μαρία Ολυμπία ήταν η πιο κομψή καλεσμένη στο γάμο της Sofia Richie με κόκκινο φόρεμα

Photo: Instagram/@olympiagreece

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ εμφανίστηκε στο γάμο της Sofia Richie με δημιουργία του οίκου Dior.

Ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους της σεζόν ήταν αυτός της Sofia Richie και του Elliot Grainge. Ένας viral γάμος, όπως θα τον χαρακτήριζαν πολλοί, με τις φωτογραφίες και όλα τα details να έχουν κατακλύσει τα media τις τελευταίες μέρες. Αρχικά, η Vogue είχε την αποκλειστικότητα στο backstage αλλά και την προετοιμασία των τριών Chanel νυφικών της νύφης, ενώ και στο Instagram έχει ανέβει υλικό από την τελετή και το φαντασμαγορικό πάρτι που ακολούθησε. Ο γάμος έγινε στη Γαλλία στο ξενοδοχείο Hotel du Cap-Eden-Roc μπροστά σε φίλους και συγγενείς.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, η οποία βρέθηκε στη Γαλλία μαζί με τις φίλες της Caroline Bell και Talita Von Furstenberg. Για ακόμη μια φορά η Μαρία Ολυμπία τράβηξε όλα τα βλέμματα και μας έδωσε ιδέες και για τις δικές μας εμφανίσεις στους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς γάμους της σεζόν. Το φλογερό κόκκινο ήταν το στοιχείο κλειδί.

https://www.instagram.com/p/CravIh7Muuz

Η Ευγενία Σαμαρά βρήκε τα τρία must-have τζιν κομμάτια της φετινής άνοιξης

Το κατακόκκινο wedding guest look της Μαρίας Ολυμπίας είχε την υπογραφή του Dior.

Όταν είμαστε καλεσμένες σε ένα γάμο έχουμε πει ότι δεν φοράμε λευκά ή κάτι τέλος πάντων που θα μπορούσε να μας θυμίσει νυφικό. Οπότε ποντάρουμε στο χρώμα. Το ίδιο έκανε και η Μαρία Ολυμπία, που ξέρει καλά το dress code των επίσημων εμφανίσεων, έχοντας επιλέξει ένα κατακόκκινο σύνολο, σε φλογερή απόχρωση. «Lady in Red,» έγραψε στη σχετική λεζάντα του post που ανέβασε με κάποιες φωτογραφίες από τη βραδιά. Πρόκειται για μια δημιουργία με την υπογραφή του οίκου Christian Dior, με τον οποίο η Μαρία Ολυμπία έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα σχέση τελευταία.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, φόρεσε ένα one shoulder, maxi φόρεμα, με μικρές αρχαιοελληνικές πτυχές, στο στυλ που αγαπά η Maria Grazia Chiuri, που είχε εντπωσιακό μπούστο με διάφορα straps στους ώμους και την πλάτη. Φυσικά, το κόκκινο αυτό gown κατέληγε σε μια ανάλαφρη φούστα. Η Μαρία Ολυμπία συνδύασε το λαμπερό αυτό look με κοσμήματα του οίκου Bulgari και μια από τις τσάντες της συλλογής που δημιούργησε η ίδια σε συνεργασία με το brand Olympia Le-Tan Paris. Ένα μικό χειροποίητο clutch με ένα ποτήρι μαρτίνι κεντημένο πάνω του. Το fun κομμάτι του look, όμως, ήρθε στο πάρτι, όταν η Μαρία Ολυμπία έβγαλε τα τακούνια της και φόρεσε τα Adidas sneakers της για να χορέψει με άνεση.

343092382_220984263906771_1627072331362530075_n.jpg

Photo: Instagram/@overthemoon