H Margot Robbie φόρεσε το ροζ vichy σετάκι της και πήγε το Barbiecore σε άλλο επίπεδο

Ναταλία Κατσακιώρη
H Margot Robbie φόρεσε το ροζ vichy σετάκι της και πήγε το Barbiecore σε άλλο επίπεδο

 (AP Photo/Chris Pizzello)

Invision

H Margot Robbie είναι η αληθινή Barbie! Στη νέα της εμφάνιση την είδαμε με ένα total pink σύνολο μαζί με τον Ryan Gosling. 

Στον πυρετό της Barbie! Αυτός θα μπορούσε να είναι εύκολα ένας ακόμη τίτλος για τη σεζόν που έρχεται. Kαι εννοούμε και κινηματογραφική σεζόν αλλά και fashion season. Γιατί πάνω που τα έντονα φούξια και η παλέτα του ροζ έκαναν μια μικρή υποχώρηση από τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού, ήρθε η νέα ταινία της Barbie από την Greta Gerwig, που μας τράβηξε και πάλι μέσα στη ροζ «δίνη». Γιατί με μια πρωταγωνίστρια σαν την Margot Robbie, που είναι σαν τη μετενσάρκωση της πιο διάσημης κούκλας στον κόσμο, δεν μπορούμε παρά να ταυτιστούμε απόλυτα και να θέλουμε και εμείς λίγο ροζ στο στυλ μας.

2023 CinemaCon - Warner Bros. Pictures Presentation

(AP Photo/Chris Pizzello)

Invision

Margot Robbie όπως λέμε Barbie! Με σύνολο Prada έκανε μια μοναδική εμφάνιση.

Στο πλαίσιο της προώθησης της νέας τους ταινίας Barbie, ο Ryan Gosling και η Margot Robbie βρέθηκαν στο Las Vegas και το Cinemacon 2023, όπου και είπαν λίγα λόγια για την πολυαναμενόμενη ταινία του καλοκαιριού. Και η Margot τίμησε το ρόλο της πρωταγωνίστριας απόλυτα. Η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να φορέσει ένα total ροζ σύνολοαπό τον οίκο Prada με χαριτωμένο, girly vichy print, ακριβώς σαν το φόρεμα με το οποίο τη βλέπουμε και στην ταινία. Εδώ βέβαια ήταν πολύ πιο sexy με μία mini φούστα σε ίσια γραμμή και ένα bra top με retro αναφορές και μαύρες λεπτομέρειες.

2023 CinemaCon - Warner Bros. Pictures Presentation

(AP Photo/Chris Pizzello)

Invision

Όλα τα tips για να συνδυάσεις σωστά τις 5 top φούστες της σεζόν

https://www.instagram.com/p/Creb9QsPQ2b

Το styling του όλου look ανέλαβε και πάλι ο Andrew Mukamal, o οποίος συμπλήρωσε την όλη εμφάνιση της Margot με ένα ασορτί παλτό με ζώνη στη μέση, μία mini bag επίσης σε ροζ χρώμα από τον οίκο Prada και ένα ζευγάρι ροζ ψηλοτάκουνα mules, που ήταν ίδια με τα signature παπούτσια της θρυλικής κούκλας. Η αλυσίδα στον αστράγαλο της Margot ήταν η λεπτομέρεια που έδωσε ένα ακόμη sexy τόνο.

Μετά το Barbiecore έρχονται τα Barbie shoes -Εσύ πόσο ροζ αντέχεις σε μια σεζόν;

image.jpeg
margot-robbie-barbie-(1).jpg

Instagram stories/@andrewmukamal

Και ο Ryan Gosling βέβαια συνόδευσε τη Margot Robbie, φορώντας ένα σύνολο σε Barbiecore mood, με μαύρο τζιν παντελόνι, ροζ bomber jacket και ένα λευκό t-shirt που έγραφε με ροζ γράμματα το όνομα της Greta Gerwing, της δημιουργού αυτής της ταινίας και του Barbie fever που αναμένεται αυτό το καλοκαίρι.