Κλέλια Ανδριολάτου: Έφερε το επίκαιρο preppy style στην άνοιξη και το συνδύασε με sneakers

Ναταλία Κατσακιώρη
Κλέλια Ανδριολάτου: Έφερε το επίκαιρο preppy style στην άνοιξη και το συνδύασε με sneakers

H πλισέ mini φούστα του χειμώνα φοριέται και την άνοιξη με τα πιο άνετα παπούτσια μας.

Σίγουρα θυμάσαι τη μεγαλύτερη τάση του περασμένου φθινοπώρου, αλλά και του χειμώνα που ακολούθησε. Λίγο το street style, λίγο τα ίδια τα shows των αγαπημένων μας σχεδιαστών, λίγο η anime αισθητική που έχει μπει πολύ δυναμικά στα trends του Tik Tok και το preppy style έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής του 2022/2023. Οίκοι όπως o Christian Dior και Miu Miu έβαλαν τις mini, πλισέ φούστες στα σύνολα που παρουσίασαν στο catwalk και κάπως έτσι οι πιο παλιές ξαναθυμηθήκαμε τις φούστες που αγαπήσαμε στα 90s.

Το preppy style έγινε η απόλυτη fashion εμμονή και τα skirt suits, τα πλισέ, τα πουκάμισα και οι κάλτσες μέχρι το γόνατο συμπλήρωσαν τα σύνολα μας και έκαναν τη ζωή μας λίγο πιο girly και χαριτωμένη. Οπότε γιατί να σταματήσουμε να φοράμε το αγαπημένο μας trend την άνοιξη; Ποιος είπε ότι θα σταματήσουμε. Το preppy style συνεχίζει την ανοδική πορεία του και έρχεται να κερδίσει τις καρδιές μας και τη νέα σεζόν. Η Κλέλια Ανδριολάτου κάνει το απόλυτο preppy look από την πανέμορφη Κέρκυρα και μας δίνει έμπνευση για να αξιοποιήσουμε την πλισέ φούστα μας και το καλοκαίρι.

Η Dua Lipa και η Donatella Versace κυκλοφορούν μαζί μια νέα συλλογή που αναμένεται να σπάσει ταμεία

https://www.instagram.com/p/CrBB_Q3skXK

Κλέλια Ανδριολάτου: Συνδύασε την preppy φούστα της με sneakers.

Όπως θα ξέρεις πολύ καλά τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του Maestro, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχουν ξεκινήσει και έτσι όλο το cast βρίσκεται μεταξύ της πανέμορφης Κέρκυρας και των Παξών. Έτσι και η Κλέλια Ανδριολάτου έχει αποκτήσει ανάμεσα στα γυρίσματα ένα νέο δικό της αγαπημένο χόμπι, το golf. Και το golf θέλει φυσικά και το αντίστοιχο στυλ. Το preppy style είναι must για ένα γήπεδο golf και η Κλέλια φόρεσε την αγαπημένη της mini, πλισέ φούστα με τον καλύτερο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/Cr6Tb37rzf2

Η φούστα της είναι σε σκούρο blue navy χρώμα, οπότε τη συνδύασε με μία ασπρόμαυρη μαρινιέρα και ένα ζευγάρι λευκά sneakers. Αυτό, όμως, που απογείωσε το όλο outfit είναι οι ψηλές, αθλητικές, λευκές κάλτσες της και η μαύρη κορδέλα στα μαλλιά. Ένα hair accessorize που φαίνεται να προτιμά συχνά τελευταία η Κλέλια. Οπότε sneakers και preppy look μπορούνε να πάνε μαζί. Αντίο loafers και γόβες, ναι στα sneakers!