Οδηγός αγοράς: Τα 10 midi φορέματα που θα φοράμε καθημερινά την άνοιξη στο γραφείο

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα 10 midi φορέματα που θα φοράμε καθημερινά την άνοιξη στο γραφείο
Photo Credit: Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Μονόχρωμα ή με prints αυτά είναι τα καλύτερα φορέματα της σεζόν. 

Με αυτόν τον οδηγό αγοράς είμαι έτοιμη για διαφωνίες. Γιατί; Γιατί προσωπικά πιστεύω ότι το midi είναι το μήκος που κολακεύει κάθε γυναίκα. Και όχι, δεν ανήκω στην κατηγορία των ευλογημένων γυναικών με δίμετρα πόδια. Ξέρω ότι το midi έχει ταλαιπωρήσει κόσμο, κυρίως γιατί το έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας με ένα πιο παλιό, συντηρητικό μήκος φορέματος, αλλά και γιατί midi με midi διαφέρει. Υπάρχει, δηλαδή, το midi που φθάνει λίγο κάτω από το γόνατο, το midi που έρχεται στη μέση της γάμπας αλλά και το midi που σταματάει ακριβώς πάνω στα γόνατά μας. Όλα αυτά τα φορέματα μπαίνουν στην ευρεία κατηγορία των midi dresses και καλή μας επιτυχία!

midi_dresses-(6).jpg

Φυσικά, εσύ είσαι η μόνη που ξέρει πολύ καλά το τι ταιριάζει στο σώμα της, οπότε σίγουρα θα έχεις καταλήξει στο σωστό midi dress για σένα. Αλλά το πρόβλημα με τα midi φορέματα είναι ακριβώς αυτό: ότι υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια σε αυτό το στυλ, που συχνά έρχεται μία σύγχυση. Ειδικά, τα τελευταία χρόνια που το midi είναι το αγαπημένο μήκος των fashion girls δεν υπάρχει οίκος ή brand που να μην αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής συλλογής του στα φορέματα κάτω από το γόνατο.

Η Ευγενία Σαμαρά με ροζ βερμούδα απογείωσε την πιο επίκαιρη τάση της άνοιξης

midi_dresses-(3).jpg

Γιατί τα αγαπάμε τόσο πολύ; Είναι απλό. Γιατί είναι ένα αδιαμφισβήτητο passé par tout και μπορούμε να το συνδυάσουμε το ίδιο εύκολα με ένα ζευγάρι sneakers, με flats και με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή ένα ζευγάρι μπότες. Ένα jacket, ένα σακάκι, ένα μπλουζάκι φορεμένο από μέσα ή μία ελαφριά ζακέτα είναι αρκετά για να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο look με midi φόρεμα. Τόσο απλά και τόσο εύκολα.

midi_dresses-(2).jpg

Και καθώς μπαίνουμε σιγά-σιγά στην εποχή των γάμων και των βαφτίσεων, να σου πω ότι ένα κομψό office midi φόρεμα μπορεί μια χαρά να σταθεί και σε ένα τέτοιου είδους κάλεσμα. Πάντα με το κατάλληλο styling. Η shopping list που ακολουθεί έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες επιλογές της αγοράς με prints και μονόχρωμα items, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

midi_dresses-(4).jpg

Τα best buy's σου: