Και όμως οι μπότες κάνουν το καλύτερο matching με το biker κολάν -Έχουμε τα πιο stylish σύνολα

Ναταλία Κατσακιώρη
Και όμως οι μπότες κάνουν το καλύτερο matching με το biker κολάν -Έχουμε τα πιο stylish σύνολα

Όσο ακόμη βρέχει ας εκμεταλλευτούμε τις μπότες μας στα everyday looks της εβδομάδας.

Ακόμη μια εβδομάδα με την άνοιξη να μην λέει να έρθει. Κανένα πρόβλημα. Θα βάλουμε μπροστά την ψυχραιμία μας, την καλή μας διάθεση και το ταλέντο μας στο styling, για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να ντυθούμ πρακτικά και φυσικά απόλυτα ενημερωμένα με τις τάσεις της σεζόν. Ένα από τα hero pieces που θυμόμαστε πάντα μέσα σε αυτή την περίοδο, λίγο πριν το καλοκαίρι και μετά τα μεγάλα κρύα, είναι και το biker shorts μας, δηλαδή το biker κολάν ή αλλιώς ποδηλατικό κολάν.

Φυσικά και ξεκίνησε την πορεία του από τη στολή των αθλητών ποδηλασίας, όπως μαρτυρά και το όνομά του, αλλά η μόδα το πήρε, το έβαλε στα trends πριν κάποια χρόνια και έκτοτε δεν βγήκε ποτέ από τη λίστα με τα αγαπημένα κομμάτια των fashion girls, γιατί συνδυάζει την άνεση αλλά και μια 80s pop νότα, που έρχεται να κάνει το τέλειο matching με τη weird girl αισθητική, που βλέπεις τώρα παντού στο Tik Tok. Μπερδεύτηκες λίγο με όλες αυτές τις πληροφορίες. Θα τα ξεμπερδέψουμε μαζί.

Κλέλια Ανδριολάτου: Έφερε το επίκαιρο preppy style στην άνοιξη και το συνδύασε με sneakers

biker_shorts-(3).jpg

Photo: Instagram/@emmafridsell

Biker shorts: Θα δημιουργήσει ένα πρωτότυπο rainy look μαζί με τις μπότες σου.

Οι περισσότερες έχουμε ένα μαύρο, biker κολάν στη ντουλάπα μας σε κλασικό, ολόμαυρο σχέδιο. Υπάρχουν και τα κορίτσια που λατρεύουν το χρώμα και έχουν επενδύσει σε ένα μονόχρωμο, bold κολάν σε lycra αλλά και κάποια ελάχιστα multicolor κολανάκια μέχρι το γόνατο ή και λίγο πιο πάνω. Φυσικά και υπάρχει πάντα το minimal styling, που μπορεί να αναδείξει τα κολάν μας με ένα oversized πουκάμισο ή ένα loose σακάκι σε neutral απόχρωση, φορώντας από κάτω ένα ζευγάρι sneakers ή ενημερωμένα flats, όπως οι γεωμετρικές μπαλαρίνες που είναι ότι πιο hot φέτος.

https://www.instagram.com/p/CqTM55tpRfa

Αυτό είναι σίγουρα το ένα κομμάτι. Ο άλλος, όμως, και πιο πρωτότυπος τρόπος να φορέσεις κανείς το biker shorts το 2023 είναι κοντά στο weird girl aesthetic, την τάση που βλέπεις στο Tik Tok, αλλά τώρα πια και στο Instagram και αφορά το δημιουργικό, πλουραλιστικό mix and match των items από τα 00s. Μπλουζάκια σε sheer υφάσματα, βολάν και ελαστικά tops με ψυχεδελικά prints, pointy mules και μπότες, μεγάλες ζώνες και αλυσίδες, αλλά και τσαντάκια μέσης και crop jackets έρχονται να κάνουν ένα «περίεργο» mix πάνω από το ποδηλατικό κολάν μας.

https://www.instagram.com/p/CrykxEItgCx

Η λύση, φυσικά, μπορεί να βρεθεί κάπου στη μέση, γιατί σίγουρα το weird girl aesthetic είναι κάπως ανατρεπτικό για τα μέτρα των περισσότερων. Κρατάμε το κολάν μας, ένα oversized μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο δεμένο στη μέση και χρησιμοποιούμε τις μπότες μας για αυτές τις βροχερές μέρες που συνεχίζουν να υπάρχουν μέσα στο Μάιο. Πίστεψε με, οι μπότε μέχρι το γόνατο ταιριάζουν τέλεια με ένα biker shorts και δίνουν το σωστό edginess στην εικόνα σου. Μήπως αύριο είναι η μέρα να το δοκιμάσεις;