H Jennifer Lopez βρήκε την καλύτερη εναλλακτική στο maxi φόρεμα με ένα crop μπλουζάκι

Ναταλία Κατσακιώρη
H Jennifer Lopez βρήκε την καλύτερη εναλλακτική στο maxi φόρεμα με ένα crop μπλουζάκι

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Η τέλεια εναλλακτική αν δεν θέλεις να βάλεις πάλι φόρεμα στις βραδινές εμφανίσεις σου.

Η αλήθεια είναι πως όσο πιο κοντά ερχόμαστε στο καλοκαίρι, τόσο πιο μεγάλα γίνονται και τα βράδια μας. Βγαίνουμε πιο συχνά για ποτό και απολαμβάνουμε τα late nights στην πόλη μαζί με φίλους αλλά και τα διάφορα events, που την καλοκαιρινή σεζόν γίνονται πιο πολλά. Για να μην μιλήσουμε και πάλι για τα καλέσματα σε γάμους και τα σχετικά parties που απαιτούν όσο να 'ναι και ένα πιο glam στυλ στις εμφανίσεις μας. Εδώ έρχονται συνήθως τα maxi dresses, δηλαδή τα μακριά μας φορέματα, που φοριούνται από τις περισσότερες σε αυτές τις περιστάσεις. Κατανοητό, αλλά μήπως υπάρχει κάποια πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή για το φετινό καλοκαίρι; Φυσικά και υπάρχει και η Jennifer Lopez την εντόπισε και τη φόρεσε πρώτη στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας.

LA Premiere of

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Οδηγός αγοράς: Τα 10 αξεσουάρ που είναι ιδανικό δώρο για τη μαμά σου το style icon

Crop top και maxi φούστα: Η JLO με το πιο sexy look ανεβάζει τη θερμοκρασία.

Η Jennifer Lopez είναι πολυτάλαντη και πολυπράγμων ως γνωστόν και αυτή την περίοδο θα τη δείτε στις οθόνες σας μέσα από το Netflix στη νέα της ταινία με τον τίτλο «The Mother». Η πρεμιέρα έγινε πριν δύο μέρες στο Λος Άντζελες και η Jenny from the block έκανε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση, με ένα σύνολο που είναι απάντηση στο αναμενόμενο maxi φόρεμα. Πιο συγκεκριμένα η Jennifer επέλεξε ένα custom made look από το ιταλικό brand Brunello Cucinelli, που δημιούργησε για εκείνη μία ίσια ψηλόμεση φούστα σε sparkly ύφασμα κεντημένο με πούλιες σε oat milk απόχρωση.

LA Premiere of

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Από πάνω φόρεσε ένα matching bra top αλλά και ένα ελαφρύ ultra length παλτό με tailored ώμους και loose γραμμή, που έδωσε έναν sophisticated τόνο στο όλο look. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω σε ένα sleek updo ενώ τα μεγάλα της σκουλαρίκια ήταν η luxury νότα που θέλαμε. Γιατί Jennifer Lopez και λάμψη πάνε μαζί. Γενικά, ο συνδυασμός maxi φούστα και crop top είναι ένα πιο πρωτότυπο και ενημερωμένο σύνολο για μια βραδινή ή επίσημη εμφάνιση, αφήνοντας για λίγο πίσω τα κλασικά μακριά φορέματα που κυριαρχούν στα party looks του καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/CsF8LAOro8B
LA Premiere of

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision