To dress code στο event του Bulgari ήταν total glam -Και η «ολόχρυση» Anne Hathaway ήταν η απόδειξη

Ναταλία Κατσακιώρη
To dress code στο event του Bulgari ήταν total glam -Και η «ολόχρυση» Anne Hathaway ήταν η απόδειξη

 (Photo by Claudio Lavenia/Getty Images for Bulgari)

claudio.lavenia

Ένα εντυπωσιακό πάρτυ που απογείωσε το red carpet style και ξεπέρασε σε λάμψη ακόμη και τις Κάννες.

Το όνομα Bulgari είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και των μυθικών κοσμημάτων. Οπότε και το event που διοργάνωσε ο μεγάλος οίκος στη Φλωρεντία είχε την αντίστοιχη αίγλη, το αντίστοιχο dress code και τους αντίστοιχους καλεσμένους. Στη μαγική πόλη του ιταλικού βορά έφθασαν για την εκδήλωση οι Anne Hathaway, Priyanka Chopra, Lisa και η Zendaya που ήρθε συνοδευόμενη από τον στυλίστα της και στενό της συνεργάτη Law Roach, ο οποίος όπως φαίνεται μπορεί να ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το κομμάτι του styling, αλλά συνεχίζει να συνεργάζεται με τη Zendaya.

undefined

Και οι τέσσερις ήταν υπέροχες με τα σύνολα τους να είναι τόσο διαφοφετικά μεταξύ τους, όσο και οι ίδιες, αλλά όλα είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: το glam. Δεν θα μπορούσαν εξάλλου να βρεθούν σε ένα τέτοιο event, φορώντας κάτι λιγότερο. Η Lisa επέλεξε ένα μαύρο, off shoulder gown με couture αναφορές και όγκο στο πάνω μέρος, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά, θυμίζοντας ένα old Hollywood style. Το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν μια δημιουργία του Antonio Riva Milano.

https://www.instagram.com/p/CsVidy2MlO_

Και η Zendaya πόνταρε στο διαχρονικό μαύρο με ένα custom look από τον Richard Quinn, ένα σχεδιαστή που φημίζεται για τον τρόπο με τον οποίο σμιλέυει τις σιλουέτες του κατά τον τρόπο που κινείται η γυναικεία σιλουέτα. Off shoulder και για την Zendaya με έντονο ντεκολτέ και ένα χαμηλό σινιόν σε sleek style. Πάντα μαγευτική στο κόκκινο χαλί και πάντα με αυτή την αιθέρια κίνηση που μαγνητίζει το φακό.

https://www.instagram.com/p/CsUX0XILwcg

Η exotic Priyanka Chopra ήταν η bold νότα της βραδιάς με ένα σύνολο με maxi φούστα και ασορτί crop top δια χειρός Miss Sohee. Το vivid magenta χρώμα του ήταν σαγηνευτικό πάνω της, το ίδιο και οι κεντημένες λεπτομέρειες αλλά και τα κοσμήματα με τις πολύχρωμες πέτρες που φόρεσε από τον οίκο Bulgari.

Η Meghan Markle έκανε εμφάνιση βασίλισσας με ένα λουκ που θύμισε Kate Middleton

H Anne Hathaway ήταν η «χρυσή μούσα» της βραδιάς.

Η Anne Hathaway φαίνεται πως έχει αναπτύξει μια πολύ στενή συνεργασία με τον οίκο Versace, αφού για άλλη μια φορά για αυτή την ιδιαίτερη εμφάνιση φόρεσε atelier Versace. Ένα look που ήταν και το πιο εντυπωσιακό της βραδιάς, αφού η Hathaway έφτασε στη Φλωρεντία με μία ημιδιάφανη δημιουργία με χρυσές και ασημί λεπτομέρειες κεντημένες στο χέρι. Το φόρεμα κατέληγε με ένα τεράστιο σκίσιμο ψηλά σταο πόδι της γνωστής ηθοποιού, ενώ ήταν η ολόχρυση κουκούλα που απογείωσε το gold goddess mood.

https://www.instagram.com/p/CsUJdPSOFKo

Η Hathaway έχει κάνει μια σειρά από τις πιο statement εμφανίσεις της μέσα από τη στενή σχέση που έχει αναπτύξει με την Donatella Versace, όπως και το ολόλευκο φόρεμα με το οποίο την είδαμε στο Met Gala 2023.