Κάννες 2023: Το φεστιβάλ έριξε αυλαία με τα τελευταία red carpet looks της σεζόν να εντυπωσιάζουν

Ναταλία Κατσακιώρη
Κάννες 2023: Το φεστιβάλ έριξε αυλαία με τα τελευταία red carpet looks της σεζόν να εντυπωσιάζουν

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

2023 Invision

Η Jane Fonda στα 85 της ήταν και πάλι η πιο λαμπερή παρουσία. 

Τo 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών έριξε αυλαία μέσα στο Σαββατοκύριακο και έτσι ολοκληρώθηκε άλλο ένα μαγικό δεκαήμερο με πολύ σινεμά, πρεμιέρες και λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Η αλήθεια είναι ότι το φετινό red carpet δεν είχε πολλά edgy σύνολα, από αυτά που θα μείνουν στην ιστορία του θεσμού, αν εξαιρέσει κανείς το μπλε φόρεμα και τα μπλε βαμμένα μαλλιά της Helen Mirren, που μας εξέπληξαν ευχάριστα την πρώτη μέρα των Καννών, αλλά και την Natalie Portman που αποφάσισε μαζί με τον οίκο Dior να επαναδημιουργήσουν το θρυλικό Junon Dress του 1949, ένα μουσειακό gown δια χειρός Christian Dior. Πριν, όμως, ξεκινήσουμε την αποτίμηση της όλης διοργάνωσης, ας ρίξουμε μια ματιά στα red carpet looks των δύο τελευταίων ημερών.

France Cannes 2023 The Old Oak Red Carpet

Η Andie MacDowell με Alberta Ferretti. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

2023 Invision

Στο κλείσιμο του φεστιβάλ είδαμε δύο κυρίες που απέδειξαν ότι το στυλ και η ομορφιά δεν έχουν ηλικία. Και μιλάμε εννοείται για την Jane Fonda και την Andie MacDowell, που επέλεξαν το safe μαύρο για τις εμφανίσεις τους. Η Jane Fonda, μάλιστα, ήταν αρκετά edgy στα 85 της χρόνια με ένα σύνολο του οίκου AMI Alexandre Mattiussi, που περιελάμβανε ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή και ένα εντυπωσιακό maxi top με μαύρες παγιέτες, που κατέληγε σε μία μακριά ουρά, με ασύμμετρο τελείωμα. Τα λαμπερά κοσμήματα συμπλήρωσαν το outfit.

France Cannes 2023 Awards Ceremony Red Carpet

Η Jane Fonda με 𝐀𝐌𝐈 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐞 𝐌𝐚𝐭𝐭𝐢𝐮𝐬𝐬𝐢.(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

2023 Invision

Η Andie MacDowell εμφανίστηκε με μια δημιουργία της Alberta Ferretti επίσης σε μαύρο χρώμα, με ένα κεντημένο τούλι να ντύνει τη διαχρονική δημιουργία του οίκου. Τα γκρι μαλλιά της έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της τα τελευταία χρόνια, καθώς η γνωστή ηθοποιός έχει κάνει μια δεύτερη καριέρα, από τη στιγμή που πέρασε τα πενήντα της και έγινε και πάλι style icon, μετά τις εμφανίσεις της στα 90s.

Οδηγός αγοράς:Το μαύρο ολόσωμο είναι το πιο διαχρονικό μαγιό -10 σχέδια για όλους τους σωματότυπους

France Cannes 2023 Awards Ceremony Red Carpet

Ο Quentin Tarantino, και η Daniella Pick (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

2023 Invision

Εξίσου εντυπωσιακή και η Eva Longoria με κόκκινο gown με θηλυκό σκίσιμο, αλλά και η Tais Araujo με κίτρινο, αέρινο φόρεμα από τον οίκο Alexander McQueen.

Τα καλύτερα red carpet looks της βραδιάς: