T-bar sandals: Τα διαχρονικά πέδιλα θα είναι και πάλι η πιο άνετη τάση στα παπούτσια της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
T-bar sandals: Τα διαχρονικά πέδιλα θα είναι και πάλι η πιο άνετη τάση στα παπούτσια της σεζόν

Ένα κλασικό σχέδιο, πολλές διαφορετικές εκδοχές για κάθε στυλ.

Ποτέ δεν μου ήταν εύκολο να βρω καλοκαιρινά πέδιλα. Είτε μιλάμε για flat σανδάλια, είτε για ψηλοτάκουνα. Τη γνώμη μου την ξέρεις και επίσης σίγουρα μια μεγάλη μερίδα των γυναικών εκεί έξω διαφωνεί μαζί μου. Το καλοκαίρι δεν είναι μια ξεκούραστη περίοδος για τα πόδια μας! Τα σανδάλια ταλαιπωρούν τα πόδια, δεν στηρίζουν στην πλειοψηφία τους καλά το πέλμα, οπότε καταλήγουμε με διάφορους πόνους στο τέλος της ημέρας μας. Βέβαια τα ugly sandals έχουν αλλάξει κάπως τον τρόπο που περπατάμε τα τελευταία καλοκαίρια, δίνοντάς μας μια σχετική άνεση, αλλά και πάλι θα μείνω στη θέση μου. Όχι, δεν νιώθω άνετα με τα σανδάλια.

Οδηγός αγοράς: Τα stylish χρυσά πέδιλα που θα δώσουν luxury χαρακτήρα στο καλοκαίρι μας

Marant-S23-013.jpg

Isabel Marant SS23

Marant-S23-007.jpg

Isabel Marant SS23

Τα t-bar πέδιλα είναι η πιο ξεκούραστη και chic εκδοχή στα πέδιλα της σεζόν.

Ανάμεσα, λοιπόν, στα τόσα σχέδια που έχω δοκιμάσει, ξεχωρίζω ένα ζευγάρι πέδιλα που είναι ότι πιο άνετο έχεις φορέσει τελευταία, αν δεν τα έχεις ήδη στη συλλογή σου. Μιλάμε για τα T-bar sandals, ένα διαχρονικά αγαπημένο σχέδιο των γυναικών, πολύ elegant, που οι σχεδιαστές επανέφεραν δυναμικά στις SS23 συλλογές τους. Πήραν το όνομά τους από το χαρακτηριστικό σχέδιό τους με το λουράκι σε σχήμα «Τ», που ανεβαίνει από τα δάχτυλα μέχρι το κουντεπιέ και στηρίζει ολόκληρο το πόδι με μικρά λουράκια, που έρχονται να το αγκαλιάσουν.

Είναι ένα στυλ που ταιριάζει εξίσου σε flat σχέδια, αλλά και σε σχέδια με ψηλό τακούνι, κυρίως στη stiletto εκδοχή του.

Οδηγός αγοράς: 10 fashionable καπέλα τώρα που θα ξεκινήσεις ηλιοθεραπεία

Emporio-Armani-S23-052.jpg

Emporio Armani SS23

Giorgio-Armani-S23-040.jpg

Giorgio Armani SS23

Η Isabel Marant παρουσίασε ψηλοτάκουνα T-bar sandals στη γνωστή bohemian αισθητική της, με μαλακά suede κορδόνια και χρυσές λεπτομέρειες, που δένουν στον αστράγαλο και είναι πολύ sexy. Ο Giorgio Armani έβαλε δύο διαφορετικές εκδοχές τους στις συλλογές του. Από τη μία έχουμε τα chic embellished T-bar σανδάλια της ready to wear collection και από την άλλη τα exotic flat σανδάλια της Emporio Armani. Ο Ralplh Lauren δημιούργησε μια πιο κλασική εκδοχή τους προσαρμόζοντας το T-bar λουράκι σε ένα cage πέδιλο με δέρμα, ενώ έχουμε και την πιο μοντέρνα, platformed εκδοχή από το Jil Sander.

Ralph-Lauren-S23-063.jpg

Ralph Lauren SS23

Aν πάλι δεν θέλεις να φορέσεις ένα ανοιχτό ζευγάρι, τότε ρίξε μια ματιά και στα Mary Janes του καλοκαιριού, που έχουν σε πολλές περιπτώσεις προσθέσει το retro αυτό λουράκι στο πάνω μέρος τους.

Jil-Sander-S23-068.jpg

Jil Sander SS23

launchmetrics.com/spotlight