Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επένδυσε στα αγαπημένα καλοκαιρινά παπούτσια των Γαλλίδων

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επένδυσε στα αγαπημένα καλοκαιρινά παπούτσια των Γαλλίδων

Είναι το πιο διαχρονικό ζευγάρι που θα δώσει parisian vibe στα σύνολά σου.

Την πρώτη φορά που αγόρασα τα απόλυτα parisian, καλοκαιρινά παπούτσια ήταν σαν να ανακάλυψα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Και ξέρω ότι θα με πεις υπερβολική, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί προσωπικά δεν είμαι καθόλου εύκολη στα παπούτσια που θα επιλέξω τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού θεωρώ το καλοκαίρι την πιο δύσκολη και κουραστική περίοδο για τα πόδια μας (μην τα ξαναλέω). Οπότε οι εσπαντρίγιες είναι η πιο μεγάλη μου ανακάλυψη.

Γιατί είναι άνετες και stylish, είναι θηλυκές και ευκολοφόρετες και έχουν αυτό το parisian cool vibe, που θέλουμε οπωσδήποτε στο στυλ μας. Ειδικά το καλοκαίρι, γιατί είναι μια περίοδος που δεν θέλουμε να κουραζόμαστε με περίεργες τάσεις και εξεζητημένα outfits. Οι εσπαντρίγιες είναι η ιδανική επιλογή για όλες εμάς, που δεν αγαπάμε τα σανδάλια και θέλουμε να φοράμε και λίγο τακούνι κατά τη διάρκεια της μέρας. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται να έχει την ίδια άποψη, αφού φέτος είναι η χρονιά που τη βλέπουμε με πολλά διαφορετικά σχέδια σε εσπαντρίγιες.

5 τάσεις από το street style του Ιουνίου που αξίζει να δοκιμάσεις

https://www.instagram.com/p/CtOtADpsrX9

Εσπαντρίγιες: Τα cool chic παπούτσια που λατρεύουν οι Γαλλίδες.

Ποιο είναι το μυστικό στο αψεγάδιαστο στυλ των Γαλλίδων; Είναι αυτή η χαρακτηριστική χαλαρή και elegant διάθεση που έχουν τα σύνολά τους και όλες θέλουμε να αντιγράψουμε. Ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες είναι μια πολύ καλή επιλογή, για να ξεκινήσεις αυτό το καλοκαίρι να ακολουθείς το iconic στυλ των french girls. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φοράει ήδη τα καλύτερα σχέδια και έχει κάνει κάποια outfits που τις αναδεικνύουν τέλεια.

https://www.instagram.com/p/CsI12-VM47e

Το πρώτο και το πιο εύκολο σχέδιο είναι η κλασική ψηλοτάκουνη εκδοχή με τις κορδέλες, που δένουν στον αστράγαλο. Το λευκό ύφασμα σε ποιότητα καμβά είναι η πιο διαχρονική επιλογή. Ένα ακόμη σχέδιο που προτιμά η Σταματίνα είναι οι εσπαντρίγιες σε στυλ πλατφόρμας, με ανοιχτά δάχτυλα, σε ασπρόμαυρο μοτίβο. Αν δεν είσαι fan της κορδέλας και σου φαίνεται υπερβολικά girly, τότε μπορείς και να επενδύσεις και σε ένα σχέδιο με λουράκια. Τα mini είναι εννοείται η καλύτερη επιλογή για να τις αναδείξεις. Δες τα look της Σταματίνας στη gallery.