Δανάη Μπάρκα: Το off shoulder top είναι η δική της επιλογή με τα τζιν παντελόνια

Ναταλία Κατσακιώρη
Δανάη Μπάρκα: Το off shoulder top είναι η δική της επιλογή με τα τζιν παντελόνια

Αν έχεις βαρεθεί τα πουκάμισα και τα tank tops με τα office παντελόνια.

Τα κορίτσια με μεγάλο στήθος ή με curvy σωματότυπο νομίζω ότι δυσκολεύονται λίγο περισσότερο το καλοκαίρι στο κομμάτι top και μπλούζα. Γιατί υπάρχει ο παράγοντας ζέστη, η εφαρμογή και φυσικά το στυλ που θέλουν να εντάξουν στις εμφανίσεις τους. Γιατί, λοιπόν, να περιορίζονται στα κλασικά πουκάμισα και τα απλά t-shirts και να μην φορέσουν κάτι πολύ πιο χαριτωμένο, πιο θηλυκό και πιο όμορφο; Η Δανάη Μπάρκα νομίζω ότι είναι η απόλυτη προσωπικότητα-πρόταση για τα curvy κορίτσια και μας δίνει έμπνευση μέσα από τα καθημερινά της looks.

Βέβαια, το πιο μεγάλο θέμα που αντιμετωπίζουμε όλες, είναι το τι θα βάλουμε τέλος πάντων στη δουλειά μας, που να είναι λίγο διαφορετικό, λίγο πιο πρωτότυπο και λίγο πιο ενδιαφέρον από ότι συνήθως, χωρίς να χάνει κάτι από την άνεση, η οποία είναι πλέον βασική προϋπόθεση για να βάλουμε κάτι στη ντουλάπα μας. Και δικαίως! Η Δανάη μέσα από τα τελευταία της looks μας έδωσε την τέλεια εναλλακτική σε top, για να συνδυάσουμε με το τζιν παντελόνι μας.

Mini φούστα + άσπρα sneakers: Η Μαριέττα Χρουσαλά με τον πιο girly και άνετο συνδυασμό

https://www.instagram.com/p/CtLuB1MMCSp/

Off shoulder top + denim: Το combo του καλοκαιριού.

Ξέρω ότι παρόλο που είναι καλοκαίρι, πιθανότατα και εσύ -όπως και εγώ- αρνείσαι να αφήσεις τα τζιν σου στην άκρη. Οπότε πώς μπορούμε να τα κάνουμε λίγο πιο καλοκαιρινά και λίγο πιο πολύχρωμα, ώστε να μπούμε στο mood της εποχής; Η Δανάη σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις από τα γυρίσματα της εκπομπής της «Πάμε Δανάη» μας έδειξε ένα πολύ ωραίο, casual chic σύνολο με ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και ένα off shoulder μπλουζάκι με smocked λεπτομέρεια.

https://www.instagram.com/p/CtrK3MVNc5n/

Γενικά, τα μπλουζάκια με το λάστιχο τύπου σφηκοφωλιά είναι τέλεια για όλα τα κορίτσια με μεγάλο στήθος, γιατί αγκαλιάζουν τις καμπύλες. Ο κατεβασμένος ώμος δίνει θηλυκότητα και ταυτόχρονα καλύπτει τα μπρατσάκια που είναι μια δύσκολη περιοχή για πολλά κορίτσια. Η Δανάη προτιμάει συχνά αυτά τα σχέδια σε μπλούζες, αφού μέσα στην εβδομάδα την είδαμε και με ένα ακόμη off shoulder top σε λευκή κιπούρ δαντέλα.