Η βερμούδα είναι η πιο cool εκδοχή των shorts αυτό το καλοκαίρι -Και θα φορεθεί κυριολεκτικά παντού

Ναταλία Κατσακιώρη
Η βερμούδα είναι η πιο cool εκδοχή των shorts αυτό το καλοκαίρι -Και θα φορεθεί κυριολεκτικά παντού
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Άνετη και cool δίνει μια αβίαστη, sophisticated νότα στα σύνολά μας.

Προσωπικά μου αρέσουν πολύ όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ, που δίνουν την αίσθηση ότι τα έχουμε πάρει από την ντουλάπα του φίλου μας. Είναι χαλαρά, έχουν ωραία boyish διάθεση και κολακεύουν πολύ τη γυναικεία σιλουέτα. Πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις. Γενικά έχω απομακρυνθεί τις τελευταίες σεζόν από τις στενές φόρμες και τα πιο εφαρμοστά σχέδια και έχω ανακαλύψει ότι το baggy style μπορεί να γίνει εξίσου θηλυκό και sexy με το κατάλληλο styling. Οπότε όταν είδα και την άνοδο της βερμούδας στην πρώτη θέση των τάσεων για το φετινό καλοκαίρι, σκέφτηκα ότι επιτέλους ήρθε μια κάποια δικαίωση.

Έχω έρθει, όπως καταλαβαίνεις, σε αντιπαράθεση με τις shorts lovers, οι οποίες είναι κάπως αμετακίνητες και δεν θα αφήσουν εύκολα τα κοντά σορτσάκια του για ένα ρούχο που έχει ταυτιστεί στο μυαλό μας με την παιδική μας ηλικία. Γιατί οι βερμούδες έχουν έναν preppy χαρακτήρα, που βγάζει και το όλο αίσθημα της σχολικής στολής. Φέτος, το χειμώνα αγαπήσαμε τα preppy σύνολα και οι βερμούδες είναι η ευκαιρία που έχουμε να βάλουμε την ίδια αισθητική και στο καλοκαίρι μας.

Βρήκαμε το εμπριμέ φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη και έχει την summer λεπτομέρεια που ξεχωρίζει

bermuda-(11).jpg

Η βερμούδα θα είναι ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού.

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι η βερμούδα μπορεί να είναι και πάνω και κάτω από το γόνατο, φαρδιά ή στενή, τζιν ή σε οποιοδήποτε άλλο ύφασμα μας αρέσει. Γιατί υπάρχει μια σύγχυση ανάμεσα στα σορτς, τα jorts και τις βερμούδες. Η low rise εκδοχή της είναι σίγουρα και η πιο ενημερωμένη και φέρνει το Y2K vibe που θέλουμε.

bermuda-(1).jpg

Τα crop tops και τα πουκάμισα είναι ίσως η πιο αναμενώμενη επιλογή για να συνδυάσουμε μία βεμρούδα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε μόνο εκεί. Τα corset tops και τα t-shirts με logo είναι μία ακόμη επιλογή, κάπως πιο διασκεδαστική και πρωτότυπη. Αν είσαι fan της απλότητας τότε το λευκό ή το μαύρο σου tank top, είναι η καλύτερη λύση για σένα. Οι ζώνες πάνε επίσης πολύ στις βερμούδες το ίδιο και τα γιλέκα αν θες να κάνεις ένα ανδρόγυνο look. Δες τα παρακάτω street style looks και πάρε έμπνευση.

Πάρε έμπνευση από το street style: