Tα looks της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την Πάρο μας δίνουν έμπνευση για τα σύνολα των διακοπών μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Tα looks της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την Πάρο μας δίνουν έμπνευση για τα σύνολα των διακοπών μας

Τα must για τις διακοπές μας στο νησί από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα όλες οι εκπομπές που μας κρατούσαν συντροφιά μέσα στο χειμώνα έριξαν την αυλαία τους. Κάποιες ανανέωσαν το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο και κάποιες άλλες όχι. Μία από τις παρουσίες που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Alpha είναι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που ήταν μία από τις μεγάλες νικήτριες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Μόλις, λοιπόν, μας είπε το αντίο έφυγε για το εξοχικό της στην Πάρο, μαζί με τα παιδιά της, για να απολαύσει την ηρεμία και τις διακοπές της. Από εκεί θα συνεχίσει να μας δείχνει τα everyday looks της, μια αγαπημένη συνήθεια που φαίνεται να έχει αναπτύξει με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τζιν σορτς: Είναι και επίσημα το item του μήνα -Όλοι οι τρόποι για να το φορέσεις

Tα δύο πρώτα summer looks της Σταματίνας.

Αν είσαι από τις τυχερές που ετοιμάζεις ήδη βαλίτσες για τις διακοπές σου, τότε το καλύτερο inspo θα σου το δώσει η Σταματίνα. Δεν ξέρεις ποια είναι τα must items που αξίζουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα των διακοπών σου; Ε, τότε ας ρίξουμε μια ματιά στα δύο πρώτα outfits που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τις πρώτες της μέρες στην Πάρο. Το πρώτο περιλαμβάνει φυσικά το αγαπημένο της τζιν σορτσάκι. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύουν το κοντό τζιν σορτς και είναι ένα από τα essentials του καλοκαιριού της. Το συνδύασε αυτή τη φορά με ένα cropped πουκάμισο με puffy μανίκια και blue navy απόχρωση. Τα beige σανδάλια της είναι το κατάλληλο ζευγάρι για τα σοκάκια του νησιού.

https://www.instagram.com/p/CulqwHrMOcY/

Το δεύτερο outfit περιλαμβάνει ένα mini πορτοκαλί φόρεμα, με ντραπέ ντεκολτέ και λεπτές τιράντες τύπου spaghetti, που η Σταματίνα το συνδύασε με ένα ζευγάρι flat παντοφλάκια σε καφέ της σοκολάτας και μια mini hobo bag. Ιδανικό σύνολο για μια χαλαρή βόλτα για ένα cocktail μετά την καθημερινή βουτιά.

https://www.instagram.com/p/CumhWDesIwE/

Κάπως έτσι έχεις τα πρώτα βασικά essentials που θα μπουν στη βαλίτσα των διακοπών σου και φέτος, αλλά και κάθε χρόνο.