Δανάη Παππά: Με ένα παρεό δημιούργησε το απόλυτο summer night out σύνολο

Ναταλία Κατσακιώρη
Δανάη Παππά: Με ένα παρεό δημιούργησε το απόλυτο summer night out σύνολο

Τα πιο stylish καλοκαιρινά σύνολα είναι αυτά στα οποία τολμάμε να κάνουμε τη διαφορά.

Το καλοκαίρι έχουμε την τάση να είμαστε λίγο πιο ανοιχτές στις νέες εμπειρίες και στα πιο ανατρεπτικά looks. Λίγο η ζέστη, λίγο η διάθεση που ανεβαίνει, λίγο οι διακοπές που μας κάνουν πιο ανάλαφρες και ξαφνικά είμαστε πρόθυμες να γίνουμε πιο τολμηρές και fashionable από ποτέ. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι θα χάσουμε το προσωπικό μας στυλ ή το χαρακτήρα μας, αλλά μια μικρή αλλαγή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Ειδικά όταν βρίσκεσαι κοντά στη θάλασσα για παράδειγμα, ή ακόμη καλύτερα σε ένα από τα πανέμορφα ελληνικά νησιά μας, γιατί να μην ποντάρεις στα πρωτότυπα looks γεμάτα χρώμα και summer mood.

Σορτσάκι ή φούστα παρεό; Η Αθηνά Οικονομάκου σου δείχνει πώς να φορέσεις και τα δύο στην παραλία

H Δανάη Παππά έχει ξεκινήσει ήδη τις διακοπές της και το προσωπικό της feed στο Instagram μοιάζει με ένα μικρό album γεμάτο καλοκαιρινές εμφανίσεις, που είναι το καλύτερο inspo και για εμάς που θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό σε μια βραδινή έξοδο μέσα στον Ιούλιο. Η φούστα που επέλεξε στην τελευταία της έξοδο είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για όσες αγαπάτε το χρώμα.

https://www.instagram.com/p/Cri1a1ENnzH/

Παρεό σαν φούστα ή φούστα-παρεό;

Η απάντηση είναι και τα δύο. Γιατί μας αρέσουν εξίσου και οι φούστες-παρεό αλλά και τα παρεό φορεμένα σαν φούστες. Έχουμε δηλαδή από τη μία πλευρά τα maxi παρεό μας που μπορούμε να δέσουμε στη μέση μας με έναν κομψό κόμπο και να αντικαταστήσουν μια καλοκαιρινή, midi φούστα αλλά έχουμε παράλληλα και της sarong skirts που είναι μια φούστα με αντίστοιχο χαρακτήρα. Η Δανάη διάλεξε το δεύτερο και εμφανίστηκε με μία φούστα από το ελληνικό brand «Mallory the label» σε satin ύφασμα, με σκίσιμο στο πλάι. Και παρότι οι περισσότερες θεωρούμε μια τέτοιου είδους φούστα κάπως casual η Δανάη την έβαλε με επιτυχία στο party night look της.

https://www.instagram.com/p/CuaAZ84tYmf/

Πιο συγκεκριμένα, τη συνδύασε με ένα one shoulder, επίσης σατέν, top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules, ενώ από πάνω έριξε χαλαρά ένα ανδρικό σακάκι σε all time classic μαύρο χρώμα.