Η Χριστίνα Μπόμπα έχει ένα αγαπημένο μαύρο φόρεμα που φοράει στο repeat πρωί και βράδυ

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Χριστίνα Μπόμπα έχει ένα αγαπημένο μαύρο φόρεμα που φοράει στο repeat πρωί και βράδυ

Photo: NDP Photo Agency

Το μικρό μαύρο φόρεμα θα είναι η επιλογή σου και το καλοκαίρι με αυτή τη μικρή παραλλαγή. 

Καλοκαίρι και μαύρο χρώμα. Προσωπικά είμαι από τους ανθρώπους που φοράω μαύρο όλο το χρόνο, οπότε και το καλοκαίρι και μάλιστα φανατικά. Ειδικά, αν μιλάμε για ένα μαύρο φόρεμα, τότε έχεις στα χέρια σου το απόλυτο passé par tout για κάθε εποχή. Και η Χριστίνα Μπόμπα έχει ακριβώς την ίδια άποψη, αφού αν ρίξεις μια ματιά στις αναρτήσεις που έχει κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το φετινό καλοκαίρι, θα δεις ότι επιλέγει το μαύρο φόρεμα στο repeat. Αλλά έχει ένα αγαπημένο στυλ μαύρου φορέματος, που είναι πιο sexy από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/Cugyd01q_5D/

Το look της Ζέτας Μακρυπούλια από την Επίδαυρο απογείωσε τον συνδυασμό maxi φόρεμα και σανδάλια

Μιλάμε για το μαύρο cut out φόρεμα, με το οποίο είδαμε τη Χριστίνα στο party για τα γενέθλια του Μάνου Γαβρά. Ένα one shoulder σχέδιο με εφαρμοστή γραμμή και ένα μεγάλο άνοιγμα -aka cut out- κάτω από το στήθος που φθάνει μέχρι την πλάτη. Το συγκεκριμένο item έχει και μεγάλο σκίσιμο που κάνει ακόμη πιο άνετη την εφαρμογή του, αφού όπως φαίνεται έχει ελαστικό ύφασμα. Η Χριστίνα το συνδύασε με ένα ζευγάρι casual sliders τύπου Birkenstock και λαμπερά κοσμήματα, όπως ένα τεράστιο ear cuff και ένα ανάγλυφο βραχιόλι τύπου χειροπέδα.

Πώς γίνεται, όμως, να φορέσουμε ένα τέτοιο φόρεμα και στην καθημερινότητά μας; Η Χριστίνα έχει βρει το κατάλληλο item και είναι το all day look που θα αντιγράψουμε αυτή την εβδομάδα.

https://www.instagram.com/p/CpyELXNqGeU/

Mini cut out φόρεμα: Το τελευταίο outfit της Χριστίνας είναι το σημερινό inspo.

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια καλοκαιρινή βόλτα στο κέντρο της πόλης και ο φακός την εντόπισε με ένα total black σύνολο ιδανικό για τον Ιούλιο. Το φόρεμα που επέλεξε φαίνεται να έχει ένα ελαφρύ, φυσικό ύφασμα. Το πάνω μέρος είναι σε bustier style, ενώ έχει και δύο μικρά ανοίγματα κάτω από το στήθος, που είναι ακριβώς ότι χρειάζεται για να παραμείνει το φόρεμα σε casual cool διάθεση και να μην φανεί πολύ αποκαλυπτικό ή βραδινό.

chrismpompa-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Χριστίνα έβαλε πάλι από κάτω τις αγαπημένες της παντόφλες, ενώ συμπλήρωσε το look με μεγάλους χρυσούς κρίκους, χρυσό chain necklace και μία mini bag σε neon κίτρινη απόχρωση, που επίσης ενίσχυσε το αποτέλεσμα που ήθελα να πετύχει.

chrismpompa-(4).jpg

Photo: NDP Photo Agency