Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Τα slip ons είναι τα απαραίτητα σανδάλια που θα πάρεις μαζί σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Τα slip ons είναι τα απαραίτητα σανδάλια που θα πάρεις μαζί σου

Κάνεις βαλίτσα; Ένα ζευγάρι flats έχει πάντα τη θέση του ανάμεσα στα musts των διακοπών.

Στις διακοπές προτείνω flats. Οποιαδήποτε flats είναι μια χαρά για να περάσεις τις μέρες σου σε ένα από τα ελληνικά νησιά ή σε κάποιο άλλο μέρος δίπλα στη θάλασσα. Από σαγιονάρες και αρχαιοελληνικά σανδάλια, μέχρι ugly χοντρόσολα πέδιλα ή Birkenstocks, το καλοκαίρι μας μας θέλει ξεκούραση, θέλει χαλαρότητα και όρεξη για περπάτημα. Ανάμεσα, όμως, σε όλες αυτές τις επιλογές υπάρχει και ένα ζευγάρι που έχει γίνει το σύμβολο της διαχρονικής κομψότητας, ενώ παράλληλα είναι πιο άνετο και χαλαρό από οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο σχέδιο σε summer flats. Μιλάμε φυσικά για τα slip ons και παρακάτω θα σου αναλύσω όλους τους καλούς λόγους για τους οποίους πρέπει να πάρεις τα slip ons μαζί σου στις διακοπές του 2023.

Tα πέντε καλοκαιρινά sneakers που είναι τάση τώρα

https://www.instagram.com/p/ChcMxFKNgGb/

Slip ons: Η τάση που συνδυάζει πρακτικότητα και elegance.

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι slip ons λέμε εκείνα τα παπούτσια που δεν έχουν λουράκια και κουμπώματα, αλλά μία μόνο μεγάλη φάσα, που αφήνει όλο το υπόλοιπο πόδι ελεύθερο. Οπότε μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα χωρίς να μας κουράζουν, ακριβώς σαν να φορούσαμε τις παντόφλες μας. Επίσης, πιάνουν ελάχιστο χώρο στη βαλίτσα μας, αν θέλεις να κάνεις light packing. Το τρίτο και πιο σημαντικό είναι ότι μιλάμε για ένα παπούτσι passe par tout, το οποίο μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση και με κάθε στυλ ντυσίματος. Από το μαγιό και το παρεό μας μέχρι ένα εντυπωσιακό maxi, floral φόρεμα και μια party bag για ένα cocktail.

slip-ons-(6).jpg

Φυσικά, το all time αγαπημένο σχέδιο σε slip ons είναι αυτό του γαλλικού οίκου Hermes, με όλα τα fashion girls να θεωρούν ένα τέτοιο ζευγάρι μια αγορά-επένδυση. Και είναι έτσι ακριβώς. Ο οίκος Dior έχει κυκλοφορήσει το δικό του σχέδιο, χρησιμοποιώντας το logo και το monogrammed μοτίβο του για να δημιουργήσει ένα all over printed ζευγάρι. Το μεγάλο plus, αν ζεις στην Ελλάδα είναι ότι μπορείς να βρεις ένα ζευγάρι κομψά, δερμάτινα slip ons σε διάφορα χρώματα και πολύ καλές τιμές σε μία από τις πολλές βιοτεχνίες με χειροποίητα σανδάλια. Σου το προτείνω ανεπιφύλακτα!

https://www.instagram.com/p/CuXXrM4ulYs/