Το εύκολο styling trick που θα μεταμορφώσει τα σύνολά σου -Είναι η λύση για κάθε outfit

Ναταλία Κατσακιώρη
Το εύκολο styling trick που θα μεταμορφώσει τα σύνολά σου -Είναι η λύση για κάθε outfit

Η Hailey Bieber ακολουθεί το συγκεκριμένο κανόνα και έχει καταφέρει να αναβαθμίσει τα σύνολά της.

Θυμάσαι τη χαρακτηριστική σκηνή στο Sex And The City, όταν η Carrie ανακαλύπτει το χρυσό μονόπετρο με το οποίο ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου ο Aydan και κάνει εμετό; «Φοράω χρυσό για πλάκα,» είπε τότε στις φίλες της, θέλοντας απεγνωσμένα να αλλάξει το μονόπετρό της με ένα κλασικό, american dreamed δαχτυλίδι. Να σε ενημερώσω ότι τώρα πια δεν φοράμε τα χρυσά κοσμήματα καθόλου για πλάκα. Μάλιστα τα χρυσά αξεσουάρ έχουν κάνει τεράστιο come back τα τελευταία χρόνια, αφού κάθε ενημερωμένο outfit συνοδεύεται και το αντίστοιχο layering σε κοσμήματα, κατά κανόνα χρυσά. Οίκοι όπως ο Schiaparelli έχουν απογειώσει τα χρυσά, sculptured κοσμήματα, που τα έχουν βάλει και πάνω στα ρούχα, τις τσάντες και τα παπούτσια του brand.

styling_trick-(6).jpg

Αν έχεις μείνει, λοιπόν, ακόμη στα ασημένια κοσμήματα, πρέπει να αρχίσεις να βάζεις στο λεξιλόγιό σου και το χρυσό. To styling trick που ακολουθεί, που έχει την έγκριση της Hailey Bieber θα σε κάνει να δεις τα χρυσά κοσμήματα -και πιο συγκεκριμένα τα χρυσά σκουλαρίκια- με άλλα μάτια.

Raffia bag: Η πιο επίκαιρη τσάντα και όλοι οι τρόποι να τη φορέσεις τώρα στην πόλη

Ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια μπορεί να αλλάξει το στυλ σου.

Αν ρίξεις μια ματιά στα τελευταία looks της Hailey θα παρατηρήσεις μια μικρή λεπτομέρεια που κάνει όμως τη διαφορά. Και αυτή είναι τα χρυσά της σκουλαρίκια. Ως γνωστόν η Hailey Bieber είναι fan του quite luxury. Της αρέσει δηλαδή να ντύνεται με απλές, λιτές γραμμές, επιλέγοντας όμως statement items από γνωστούς οίκους, που έχουν τέλεια εφαρμογή και εξαιρετική ποιότητα. Όλο αυτό το minimal chic γίνεται πιο ενδιαφέρον, απλά και μόνο με την προσθήκη ενός κοσμήματος. Τα χρυσά σκουλαρίκια γίνονται λοιπόν το νέο μας hero piece.

https://www.instagram.com/p/Cuxkvubvz0j/

Αν θέλουμε να πάρουμε έμπνευση από τα σκουλαρίκια που επιλέγει και η Hailey, τότε θα πρέπει να αναζητήσουμε μεγάλα σχέδια, με απλές γραμμές και ανάγλυφες λεπτομέρειες. Τα γεωμετρικά σχήματα είναι η αδυναμία της, το ίδιο και οι χρυσοί κρίκοι σε όλες τις παραλλαγές.

Εσύ μπορείς φυσικά να πειραματιστείς λίγο περισσότερο και να πάρεις ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κοντά στην αισθητική σου. Extravagant, bohemian ή minimal, διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα σκουλαρίκια και ανέδειξε και το πιο απλό combo, όπως για παράδειγμα το τζιν σου και ένα λευκό t-shirt.