Η Δούκισσα Νομικού με καλοκαιρινό athleisure style στη Σχοινούσα μας δείχνει πώς να βάλουμε το κολάν

Η Δούκισσα Νομικού με καλοκαιρινό athleisure style στη Σχοινούσα μας δείχνει πώς να βάλουμε το κολάν

Η Δούκισσα τόλμησε ένα πολύ ιδιαίτερο και sexy αθλητικό look για τις διακοπές της.

Είτε μας αρέσει, είτε όχι οι οικογένεια Kardashian- Jenner ασκεί τεράστια επιρροή στην παγκόσμια κοινότητα της μόδας. Ότι φοράνε ή δημιουργούν μέσα από τα προσωπικά τους brands γίνεται αμέσως τάση, που αντιγράφεται από χιλιάδες θαυμαστές τους. Όπως τα SKIMS, η σειρά με shape wears που έχει σχεδιάσει η βασίλισσα της οικογένειας Kim, που έχουν γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο, η οποία και κατάφερε να επαναφέρει τα κολάν και τα ελαστικά shape wears στην επικαιρότητα. Κάτι η επιρροή των 80s με τα lycra κορμάκια και τα biker κολάν που έχουν γίνει ξανά επίκαιρα, κάτι οι ασύλληπτα στενές σιλουέτες που λατρεύει η Kim και η υπόλοιπη οικογένεια και τα ολόσωμα κολάν έγιναν και πάλι μόδα.

https://www.instagram.com/p/CurKmtqtme0/

Ακόμη και η Δούκισσα Νομικού τα έχει βάλει στα σύνολά της και μάλιστα προτίμησε να πάρει ένα τέτοιο item μαζί της και στις διακοπές της.

Tα πέντε καλοκαιρινά sneakers που είναι τάση τώρα

Το athleisure σύνολο της Δούκισσας Νομικού.

Η Δούκισσα Νομικού συνεχίζει τις διακοπές της και κάνει τις βόλτες της στο Αιγαίο. Αυτή τη φορά βρέθηκε στη Σχοινούσα και ανέβασε από εκεί και κάποιες φωτογραφίες από τις εκερευνήσεις της στο νησί, όπου εμφανίστηκε με ένα ενημερωμένο, athleisure style. Το ολόσωμο κολάν, όπως έχεις καταλάβει και από τον πρόλογο είναι το key item του όλου look με τη Δούκισσα να επιλέγει ένα αμάνικο, μαύρο κολάν με αθλητική πλάτη, που σταματάει πάνω από το γόνατο σε στυλ biker.

https://www.instagram.com/p/CvAkkJet-WF/

H Δούκισσα το συνδύασε με ένα ζευγάρι sneakers φυσικά σε λευκά και μπεζ χρώματα και ένα ζευγάρι κοντά, αθλητικά καλτσάκια. Το jockey καπέλο της σε bold, πράσινη απόχρωση ήταν που έκανε τη διαφορά και έδωσε λίγο χρώμα στο outfit. Γιατί μπορεί να αγαπάμε τα basics, αλλά και το χρώμα ειδικά το καλοκαίρι είναι σχεδόν απαραίτητο.

Ξέρω ότι η πρώτη σκέψη που θα σου έρθει είναι ότι το συγεκριμένο αθλητικό look ταιριάζει μόνο σε αδύνατους σωματότυπους όπως η Δούκισσα, αλλά κάνεις λάθος, γιατί τα ελαστικά υφάσματα αγκαλιάζουν τέλεια και τις καμπύλες. Αν παρόλα αυτά θέλεις να νιώθεις πιο safe, τότε βάλε από πάνω και ένα oversized πουκάμισο.