Η Βίκυ Καγιά και η Κατερίνα Καινούργιου αποδεικνύουν γιατί το πράσινο μαγιό είναι το must της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Βίκυ Καγιά και η Κατερίνα Καινούργιου αποδεικνύουν γιατί το πράσινο μαγιό είναι το must της σεζόν

Είναι το πράσινο το νέο μαύρο; Ναι, είναι!

Πάντα οι τάσεις της κάθε σεζόν υποδεικνύουν και ένα αγαπημένο χρώμα. Εκτός από τα κλασικά λευκό και μαύρο, έχουμε και άλλες αποχρώσεις που αντικαθιστούν τα basics. Ειδικά το καλοκαίρι, όπως καταλαβαίνεις, το χρώμα είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνουμε τη μετάβαση από την άνοιξη στο καλοκαίρι. Ακομή και οι minimal lovers, και βάζω μέσα και τον εαυτό μου, που δεν αφήνουν τη neutral παλέτα εύκολα, όταν μπει το καλοκαιράκι νιώθουν την επιθυμία να κάνουν λίγο πιο loud τα σύνολά τους και ειδικά τα σύνολα που φοράμε στην παραλία. Οπότε μαγιό και χρώμα σημειώσατε Χ.

Όλα τα λάθη που κάνεις όταν προσπαθείς να συνδυάσεις τις ζώνες σου

https://www.instagram.com/p/CurC4PmoYCq/

Το πράσινο είναι το καλοκαιρινό χρώμα που ταιριάζει σε ολόσωμο και μπικίνι.

Το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας για πολλούς. Αλλά για το καλοκαίρι του 2023 είναι η απόχρωση στα beach wears της σεζόν. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι το πράσινο έχει γίνει η αγαπημένη απόχρωση και όλων των Ελληνίδων celebrities που έχουν επιλέξει ένα πράσινο μαγιό για τις βουτιές τους στη θάλασσα. Η Βίκυ Καγιά για παράδειγμα που είναι μια γυναίκα με ιδιαίτερη αγάπη στο λευκό και το μαύρο, επένδυσε φέτος στο olive και το σκούρο πράσινο, φορώντας όχι ένα αλλά δύο διαφορετικά ολόσωμα μαγιό στην ίδια παλέτα. Το ίδιο και η Κατερίνα Καινούργιου που έβαλε ένα κλασικό, πράσινο ολόσωμο σε old Hollywood style με εντυπωσιακό μπούστο.

https://www.instagram.com/p/Cr_USfNol2C/

Έκτος, όμως, από το πράσινο στη bold εκδοχή του έχουμε και τις pastel αποχρώσεις του που είναι εξίσου chic. Γενικά, τα pastels έχουν ξεφύγει από τα στενά όρια της άνοιξης και έχουν γίνει απαραίτητη προσθήκη στη ντουλάπα μας όλο το χρόνο. Όταν μιλάμε, λοιπόν, για pastel πράσινο, μιλάμε για το πράσινο της μέντας. Η Φαίη Σκορδά επέλεξε ένα μπικίνι σε sparkly ύφασμα στο συγκεκριμένο χρώμα, ενώ η Δανάη Μπάρκα από την άλλη ψήφισε ολόσωμο για φέτος στο mint green που της ταιριάζει τέλεια.

Στην παρακάτω gallery όλες οι αποχρώσεις του πράσινου όπως τις είδαμε στα μαγιό που επέλεξαν για το 2023 οι Ελληνίδες celebrities.