Όλα τα λάθη που κάνεις όταν προσπαθείς να συνδυάσεις τις ζώνες σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Όλα τα λάθη που κάνεις όταν προσπαθείς να συνδυάσεις τις ζώνες σου

Ένα μικρό βίντεο που συνοψίζει όλα τα λάθη που κάνεις. 

Θεωρώ ότι οι ζώνες δεν είναι ένα από τα αγαπημένα topics των Ελληνίδων. Δεν τις αξιοποιούμε και δεν τις έχουμε στην καθημερινότητά μας, γιατί δεν τις θεωρούμε κάτι το απαραίτητο στα looks μας. Προσωπικά, πίστευα το ίδιο μέχρι πριν κάποια χρόνια, αφού όταν ήμουν μικρότερη ελάχιστα με απασχολούσε το ζήτημα της ισορροπίας των όγκων και της σιλουέτας μου. Διότι οι ζώνες κάνουν αυτό ακριβώς. Οριοθετούν το σώμα μας και τονίζουν τα σωστά σημεία, ανάλογα με το πώς θα της φορέσουμε και πού θα τις τοποθετήσουμε.

belts-(3).jpg

Οπότε, έχοντας αμελήσει τη συλλογή μου με ζώνες, έφθασε μια στιγμή που έψαχνα για παράδειγμα μια χρυσή chain belt ή μια μεγάλη μαύρη ζώνη με αγκράφα, για να ολοκληρώσω ένα outfit και φυσικά δεν έβρισκα τίποτα τέτοιο. Έτσι, πρόσθεσα στη συλλογή μου όλα τα απαραίτητα items και κάπου εδώ να σε ενημερώσω ότι θα βρεις πάρα πολλές ζώνες και σε μαγαζιά με vintage, όπου είναι προφανώς φθηνότερα και μπορείς να ανακαλύψεις πολλά, μικρά διαμαντάκια.

To ελληνικό brand Sun Of A Beach έχει κάνει τις πετσέτες θαλάσσης το statement στοιχείο της παραλίας

belts-(7).jpg

Και αφού θα έχεις ολοκληρώσει τις αγορές σου και θα έχεις δημιουργήσει μια τέλεια μικρή δική σου συλλογή με τα καλύτερα σχέδια, είσαι έτοιμη να συνεχίσεις την πορεία σου και να δημιουργήσεις τα πιο stylish σύνολα, με κύριο item μια ζώνη.

belts-(8).jpg

Το θέμα είναι πώς θα κάνεις το σωστό styling; Γιατί είναι δύσκολο, αν δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το θέμα ζώνη να την εντάξεις έτσι απλά στη ρουτίνα σου. Στο παρακάτω βίντεο έχουμε συγκεντρώσει όλα τα dos and don'ts, που πρέπει να ξέρεις. Ας ξεκινήσουμε με τα υπόλοιπα αξεσουάρ που πρέπει να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις από ένα look, που περιλαμβάνει και μια ζώνη. Κάνε τις δοκιμές σου μπροστά στον καθρέφτη και βάλε τις τελευταίες πινελιές. Επίσης, να θυμάσαι ότι οι ζώνες ταιριάζουν τέλεια σε ρούχα με όγκο που στην ουσία δεν έχουν μορ΄φη και κάποιο συγκεκριμένο fitting. Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες στο video.

Τα dos and don'ts στις ζώνες της συλλογής σου: