Οδηγός αγοράς: 10 φορέματα παραλίας στα πιο επίκαιρα σχέδια του καλοκαιριού

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 φορέματα παραλίας στα πιο επίκαιρα σχέδια του καλοκαιριού
Zimmerman Campaign

Τα καλύτερα φορέματα που θα βάλουμε πάνω από το μαγιό μας μόλις μπήκαν σε προσφορά.

Παλιότερα ίσως δεν δίναμε και τόση σημασία στα ρούχα παραλίας, αν κρίνεις από την 80s περιβολή της μαμάς σου στην παραλία. Ένα t-shirt και ένα σορτσάκι ή ένα απλό βαμβακερό φόρεμα ήταν αρκετά για να φορεθούν πάνω από το μαγιό και να περάσει μια γυναίκα και το υπόλοιπο της ημέρας της στη θάλασσα. Καθώς όμως το καλοκαίρι μας μεγάλωσε και έγινε πιο λαμπερό και γεμάτο parties, μεγάλωσε και η ανάγκη για καινούργια, stylish beachwears. Δεν είναι λίγα τα brands, που ασχολούνται πλέον αποκλειστικά με resort συλλογές και ντύνουν τα καλοκαίρια μας με στυλ και ιδιαίτερα υλικά.

https://www.instagram.com/p/CvHgPrSIsG5/

Σήμερα θα μιλήσουμε για την πιο αγαπημένη μας κατηγορία, που είναι τα beach dresses, δηλαδή τα φορέματα παραλίας. Και θα μου πεις δεν κάνει να βάλω ένα απλό, λινό φόρεμα και μετά τη βουτιά μου; Φυσικά και μπορείς, αλλά οι νέες συλλογές της σεζόν έχουν αναδείξει τάσεις που θα θέλεις σίγουρα να δοκιμάσεις, όπως είναι το Mermaidcore και το glossy glam. Γιατί καλοκαιράκι θα πει και beach parties, και ποτά δίπλα στο κύμα αλλά και dinners μπροστά στη θάλασσα με θέα το ηλιοβασίλεμα. Μία stylish εμφάνιση θα ανεβάσει τη διάθεσή μας και θα απογειώσει την αίσθηση του καλοκαιριού.

Η Δούκισσα Νομικού με καλοκαιρινό athleisure style στη Σχοινούσα μας δείχνει πώς να βάλουμε το κολάν

https://www.instagram.com/p/Cq8q6ImraTz/

Ξεκινώντας με τα ενημερωμένα υλικά της σεζόν έχουμε να πούμε πολλά φυσικά για το fishnet, δηλαδή το δίχτυ, που είναι ότι πιο «salty» θα φορέσεις δίπλα στη θάλασσα. Φυσικά και έχουμε τα διαχρονικά, μονόχρωμα μαύρα και λευκά χρώματα σε καφτάνια και αέρινα φορέματα, όπως επίσης και τα florals για τις ρομαντικές ψυχές. Τα sheer υφάσματα ανήκουν επίσης στις upgraded επιλογές της σεζόν, φέρνοντας τη Y2K διάθεση από τους δρόμους της πόλης στην παραλία. Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα items από όλα τα αγαπημένα μας brands και τα έχουμε βάλει σε μια wish list για όλες. Τα περισσότερα, φυσικά, βρίσκονται σε έκπτωση, οπότε επωφελήσου από τις προσφορές και κάνε τη σωστή αγορά λίγο πριν φύγεις για διακοπές.

Editor's choices: