Το pyjama shorts είναι το item που βλέπεις παντού τώρα -Φόρεσέ το στην παραλία και κάνε τη διαφορά

Ναταλία Κατσακιώρη
Το pyjama shorts είναι το item που βλέπεις παντού τώρα -Φόρεσέ το στην παραλία και κάνε τη διαφορά

Το πιο cool σορτς της σεζόν που πρέπει να τολμήσεις.

Όλη η κατάσταση ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια με τα pyjama sets, που ήταν όμως στην πλειοψηφία τους σατέν και έμοιαζαν όντως με πιτζάμες. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις ήταν κιόλας. Απλώς τα fashion girls είχαν αποφασίσει να τα συνδυάσουν με πέδιλα, γόβες και ψηλοτάκουνα mules. Έτσι και έγινε. Περνώντας στο σήμερα, που το effortless cool είναι το στυλ που βλέπεις παντού πλέον και για αισθητικούς αλλά και για πρακτικούς λόγους, τα pyjama sets πήραν και αυτά άλλη μορφή και έγιναν λινά και βαμβακερά, με κάθετες ρίγες και pale χρώματα. Ακριβώς σαν τις παλιές σου αέρινες πιτζάμες, που δεν θέλεις να βγάλεις.

https://www.instagram.com/p/CsZPNQAon5s/

Pyjama shorts: Το μεγαλύτερο trend του καλοκαιριού.

Δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να τις βγάλεις. Αυτό που χρειάζεται είναι να τις βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου και να τις πάρεις παραλία. Γιατί το pyjama shorts, δηλαδή το βαμβακερό αυτό σορτσάκι σε στυλ πιτζάμας, που δεν πρέπει απαραίτητα να είναι ριγέ, αλλά μπορεί να είναι και μονόχρωμο, πάει διακοπές μαζί μας και φθάνει μέχρι την παραλία. Είναι από βαμβακερό ή λινό ύφασμα άρα ιδανικό για τη ζέστη, δεν κολλάει πάνω μας και είναι τόσο cool που ταιριάζει και με τις σαγιονάρες μας. Προσωπικά έχω βρει ένα ανδρικό μποξεράκι, που κάνει μια χαρά τη δουλειά του pyjama shorts και σου προτείνω να κάνεις και εσύ το ίδιο, αν δεν θες να ψάχνεις στα καταστήματα.

Τα 5 basics που φοράμε κάθε καλοκαίρι και αξίζει να αγοράσεις με έκπτωση

pyjama_shorts-(5).jpg
claire_most_358501284_2913054138824653_8214019598663483561_n.jpg

Στο Instagram μπορείς να πάρεις όλη την έμπνευση που ψάχνεις, αφού όλα -και εννοώ κυριολεκτικά όλα- τα κορίτσια που αγαπούν τη μόδα, έχουν βάλει ένα τέτοιο item στα καλοκαιρινά τους looks. Από την πόλη με sneakers, σανδάλια ή ballet flats μέχρι και τις διακοπές τους στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/CuVEbr9ICgF/

Εγώ θα σου πω να το τολμήσεις και να φορέσεις το pyjama shorts σου μαζί με το μαγιό σου στην παραλία. Φόρα το μπικίνι ή το ολόσωμο που αγαπάς φέτος και συνδύασέ το με thong sandals ή ένα ζευγάρι slippers και από πάνω ένα oversized πουκάμισο. Δεν χρειάζεται να είναι matching. Οι αντιθέσεις είναι που απογειώνουν κάθε εμφάνιση. Τόλμησέ το!