Η Kate Middleton δεν αγαπά τα πανάκριβα κοσμήματα -Οι minimal επιλογές της ξεσήκωσαν σχόλια

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Kate Middleton δεν αγαπά τα πανάκριβα κοσμήματα -Οι minimal επιλογές της ξεσήκωσαν σχόλια

(AP Photo/Alastair Grant)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους royals η Kate δεν φοράει πολλά κοσμήματα από τις βασιλικές συλλογές. Ε, και;

Έχεις ποτέ σκεφτεί γιατί όλοι αγαπούν τόσο πολύ την Kate Middleton και το στυλ της; Γιατί έχει καταφέρει να ισορροπήσει με απόλυτη επιτυχία ανάμεσα στους αυστηρούς κανόνες του βασιλικού dress code, ενώ ταυτόχρονα έχει φέρει και το δικό της στίγμα με πιο μοντέρνα σχέδια, αλλά και ξαναφορώντας συχνά τα ίδια outfits ή νοικιάζοντάς τα από renting πλατφόρμες, κάτι εξαιρετικά πρωτοποριακό για τη βασιλική οικογένεια. Και όχι οποιαδήποτε βασιλική οικογένεια αλλά για τους royals της Μεγάλης Βρετανίας, μια οικογένεια με ουκ ολίγες φήμες στο βιογραφικό της για την έλλειψη της κατανόησής τους στο διαφορετικό και το οτιδήποτε νεωτερικό. Να, λοιπόν, γιατί η Kate είναι η αγαπημένη των πάντων.

Britain Scotland Coronation

(Phil Noble/Pool Photo via AP)

Τελευταία, ωστόσο, είχαμε κάποιες αντιδράσεις σχετικά με τη σχέση της με τα πολυτελή κοσμήματα. Τα σχόλια προέρχονται από την Suzy Menkes, πρώην editor της Vogue, η οποία στο προσωπικό της Podcast αναφέρθηκε στο στυλ της πριγκίπισσας της Ουαλίας και χαρακτήρισε ως «απογοητευτκή» τη στάση της απέναντι στην πολύτιμη συλλογή των κοσμημάτων των royals.

Δανάη Μπάρκα: Το ολόσωμο είναι το αγαπημένο της μαγιό και έχει τρία σχέδια που φοράει non stop

H Kate Middleton και τα κοσμήματά της.

Η αλήθεια είναι ότι η Kate Middleton επιμένει να φοράει περισσότερο μόνο κάποια συγκεκριμένα κοσμήματα της βασιλικής συλλογής, όπως είναι τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Diana και το χαρακτηριστικό τσόκερ κολιέ της, εκτός από το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον πρίγκιπα Williams, που βρίσκεται πάντα στο δάχτυλό της. Φυσικά και σε επίσημα events της βασιλικής οικογένειας επιλέγει και κάποια αντίστοιχα ιστορικά items, αλλά όπως δήλωσε και η Suzy Menkes δεν φαίνεται να έχει κανέναν ενθουσιασμό μαζί τους, και επιλέγει να τα φοράει μόνο όταν είναι ανάγκη.

Britain Royals

(Henry Nicholls/Pool Photo via AP)

Αντί αυτού, η Kate φαίνεται να αγαπώ τους σύγχρονους σχεδιαστές κοσμημάτων αλλά και απλά, commercial brands με κοσμήματα που δεν είναι απαραίτητα κατασκευασμένα από χρυσό ή πολύτιμους λίθους. Όπως για παράδειγμα τα χρυσά μακριά σκουλαρίκια από το Zara που φόρεσε στα φετινά BAFTA μαζί με το Alexander McQueen gown της.

Britain BAFTA Film Awards 2023 Red Carpet

(Chris Jackson/Pool Photo via AP)

Britain Royals BAFTA Film Awards 2023

(Chris Jackson/Pool Photos via AP)

Η τωρινή βασίλισσα Camilla από την άλλη φαίνεται να είναι πιο πιστή στις παραδόσεις και να εκτιμά τα κοσμήματα των royals. Αυτό τουλάχιστον είπε η 79χρονη πρώην editor της Vogue, που μάλλον ήθελε η Kate Middleton να ανταποκριθεί και σε αυτά τα «καθήκοντα».

Προσωπικά, θα στηρίξω την Kate που προτιμά να αφήσει για λίγο την παράδοση, σεβόμενη πάντα τους βασιλικούς κανόνες, αλλά βάζοντας τη σφραγίδα της στο στυλ της νέας γενιάς των royals. Go Kate!