Ευγενία Σαμαρά: Έχει την καλύτερη συλλογή με μπικίνι και ξέρει πώς να τονίζει το σώμα της

Ναταλία Κατσακιώρη
Ευγενία Σαμαρά: Έχει την καλύτερη συλλογή με μπικίνι και ξέρει πώς να τονίζει το σώμα της

Prints και μονοχρωμίες εναλλάσσονται με τα μπικίνι της Ευγενίας Σαμαρά να είναι ο απόλυτος summer οδηγός μας.

Ακόμη μία εβδομάδα καλοκαιριού, ακόμη μία ευκαιρία να κάνουμε τα μπάνια και τις βουτιές μας. Φυσικά, ο Αύγουστος είναι τυπικά ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, αλλά το ελληνικό καλοκαίρι δεν σταματά εδώ. Οπότε αν ακόμη δεν έχεις αγοράσει το αγαπημένο σου μαγιό για το 2023, έχεις την ευκαιρία να το κάνεις τώρα, μιας και οι προσφορές των εκπτώσεων ισχύουν ακόμη. Έτσι θα πάρεις ένα μαγιό σε πολύ καλύτερη τιμή, το οποίο θα μπορείς να φορέσεις και του χρόνου.

Αν ψάχνεις πάντως για καινούργιο μαγιό και θέλεις έμπνευση, σου έχουμε το καλύτερο inspo. Η Ευγενία Σαμαρά είναι σίγουρα το κορίτσι- καλοκαίρι, μιας και η αγαπημένη ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς του Alpha «Σασμός», γεμίζει κάθε καλοκαίρι το Instagram με υπέροχες φωτογραφίες από τις διακοπές της και τα μπάνια της στη θάλασσα. Εκτός από την εντυπωσιακή της σιλουέτα, ξεχωρίσαμε και τα τέλεια μαγιό της, αλλά και την αδυναμία που έχει στα μπικίνι, έναντι των ολόσωμων.

Crochet: Το πλεκτό που είναι η απόλυτη τάση -Το αγαπούν η Υβόννη Μπόσνιακ και η Κατερίνα Καινούργιου

https://www.instagram.com/p/CtepI10onIQ/

Ευγενία Σαμαρά: Τα μπικίνι της και ο έξυπνος τρόπος να αναδεικνύει τα πόδια της.

Αντικειμενικά, η Ευγενία Σαμαρά έχει ένα πολύ εντυπωσιακό σώμα. Αλλά όπως έχουμε πάρα πολλές φορές από αυτή τη στήλη μόδας, αυτό δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Δεν υπάρχει ιδανικό bikini body, αλλά μόνο όμορφες και ξεχωριστές γυναίκες που αισθάνονται άνετα με το σώμα τους και απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους. Κάποια μικρά styling tricks μπορούν όμως να κάνουν τη σιλουέτα μας να δείχνει ακόμη καλύτερη και εννοείται ότι θα τα εκμεταλλευτούμε. Πάρε παράδειγμα από την Ευγενία. Η ίδια επιλέγει μαγιό με λεπτά straps, που δεν κόβουν άσχημα το σώμα αλλά αντίθετα προσαρμόζονται στις καμπύλες μας.

https://www.instagram.com/p/CvFxgkcrvsX/

Ένα ακόμη αγαπημένο της item είναι το ψηλόμεσο μπικίνι, που αγκαλιάζει τη μέση και βοηθάει τα κορίτσια με κοιλίτσα. Το τελευταίο trick, που είναι και το δικό μου προσωπικά αγαπημένο, είναι το να επιλέγουμε μπικίνι, που έρχονται ψηλά στους γοφούς μας, κάνοντας τα πόδια μας να δείχνουν πιο μακριά. Και εγώ και η Ευγενία σου εγγυόμαστε απόλυτη επιτυχία! Παρακάτω όλα τα αγαπημένα της μπικίνι για να πάρεις έμπνευση.