Τι θα φορέσουμε στο γραφείο τον Αύγουστο; Τα καλύτερα σύνολα για να βγάλεις το μήνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Τι θα φορέσουμε στο γραφείο τον Αύγουστο; Τα καλύτερα σύνολα για να βγάλεις το μήνα
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Έξυπνα σύνολα για να κανονίσεις από τώρα τι θα βάλεις στο γραφείο τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.

Ξέρω τι σκέφτεσαι. Δεν φτάνει που είναι Αύγουστος, δεν φτάνει που πρέπει να πας γραφείο, πρέπει να ντυθείς κιόλας. Γιατί το σύνολο μαγιό-καφτάνι δεν περνάει στο corporate environment, οπότε καλά έχεις καταλάβει. Θα κάνουμε καλοκαιρινό styling. Για να μας αλλάξει κάπως η διάθεση να σου πω ότι ίσως αυτή η αφορμή, το να ντυθείς δηλαδή λίγο πιο ευφάνταστα για το γραφείο και να βάλεις μια πιο fashion άποψη στα office looks σου, ίσως μας κάνει να ανεβάσει κάπως το mood μας και να μας κάνει να βγάλουμε πιο εύκολα τις μέρες μέχρι την άδεια. Φυσικά, τα outfits που θα δούμε παρακάτω είναι προσαρμοσμένα στο αυγουστιάτικο τοπίο, οπότε δεν έχεις τίποτα άλλο να σκεφτείς. Μόνο να ακολουθήσεις το inspo που σου δίνουμε.

office_looks_august-(12).jpg

Ξεκινάμε πάντα από το καλύτερο top που μπορείς να βάλεις πάνω από ένα wide leg tailored παντελόνι, που είναι αντικειμενικά ένα seasonless item για το γραφείο αλλά και την γκαρνταρόμπα σου γενικότερα. Μιλάω για το ανδρικό γιλέκο, φορεμένο σαν top. Το κουμπώνεις απλώς μέχρι πάνω και το συνδυάζεις με ένα ζευγάρι loafers ή mules, αν θες να του δώσεις το κάτι παραπάνω. Τα πουκάμισά σου, μιας και ο καιρός είναι ιδιαίτερα ζεστός μπορούν να δεθούν στη μέση και να μεταμορφωθούν σε crop tops.

Το pyjama shorts είναι το item που βλέπεις παντού τώρα -Φόρεσέ το στην παραλία και κάνε τη διαφορά

office_looks_august-(2).jpg

Midi φούστες και φορέματα έχουν την τιμητική τους και τον Αύγουστο και μπορείς μια χαρά να τα φορέσεις με ένα ζευγάρι flat σανδάλια ή chunky παντόφλες τύπου Birkenstock, σε ότι χρώμα ή σχέδιο και αν έχεις στη συλλογή σου. Γενικά το χρώμα είναι μια καλή λύση για τα office looks του Αυγούστου, μιας και οι περισσότερες έχουμε πάρει λίγο χρώμα, οπότε όλα τα printed ή και bold μονόχρωμα items της ντουλάπας σου μπορούν να αξιοποιηθούν.

https://www.instagram.com/reel/Ctq0zVANkpd/

Τέλος, θα σου μιλήσω για τις tailored βερμούδες μέχρι το γόνατο, που μαζί με ένα ασορτί oversized πουκάμισα και ένα ζευγάρι sling backs με kitten heels είναι από τα δικά μου προσωπικά αγαπημένα office looks για τον Αύγουστο. Παρακάτω θα δεις όλες τις παραλλαγές που αξίζουν την προσοχή σου.

8+1 outfits για έναν stylish μήνα ακόμη και αν έχεις ακόμη δουλειά: