Η Κατερίνα Καινούργιου έχει τα 3 ιδανικά φορέματα αν γίνεσαι νονά το Σεπτέμβριο

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει τα 3 ιδανικά φορέματα αν γίνεσαι νονά το Σεπτέμβριο

Τρία φορέματα σε elegant γραμμή για να είσαι η πιο καλοντυμένη νονά.

Ο Αύγουστος τελειώνει και οι τελευταίοι παραθεριστές του καλοκαιριού έρχονται πίσω στην πόλη. Ωστόσο, το ελληνικό καλοκαίρι δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη και αυτό γιατί οι θερμοκρασίες μας δίνουν την ευκαιρία να χαρούμε για λίγο ακόμη διάστημα τον καλό καιρό και το summer mood. Μέσα σε όλα αυτά, δεν είναι λίγοι και αυτοί που έχουν προγραμματίσει τα σημαντικά γεγονότα της ζωής τους για τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, το Σεπτέμβριο. Και με αυτό εννοώ τον γάμο ή τη βάφτιση του παιδιού τους.

Αν, λοιπόν, γίνεσαι και εσύ νονά αυτό το μήνα και δεν έχεις βρει ακόμη τι να φορέσεις, σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις σε φορέματα με έμπνευση από το στυλ της Κατερίνας Καινούργιου. Έχει επίσης στο μυαλό σου ότι πιθανότατα να βρεις ακόμη και κάποιες προσφορές σε καλοκαιρινά φορέματα. Οπότε εκμεταλλεύσου το!

Τα cuff bracelets είναι η διαχρονική τάση στα κοσμήματα που έγινε και πάλι must

Τρία φορέματα αν γίνεσαι νονά τον Σεπτέμβριο.

Lilac: Pastel αποχρώσεις και βαφτίσεις πάνε μαζί. Είναι από τις πιο ταιριαστές επιλογές που μπορείς να κάνεις. Επίσης, το μωβ είναι ένα χρώμα που έχει κάνει μεγάλη επιστροφή στην κορυφή τωβν τάσεων με το ανοιχτό μωβ της λεβάντας να φοριέται όλο το χρόνο. Το maxi φόρεμα της Κατερίνας με το δέσιμο στο στήθος και το μεγάλο σκίσιμο είναι ιδανικό για μια μέρα που θέλεις να είσαι άνετη και παράλληλα λαμπερή.

https://www.instagram.com/p/CumM4eKI6LG/

Floral: Μην θεωρήσεις ότι θα φανεί πολύ casual. Οι βαφτίσεις δεν πρέπει να είναι τόσο επίσημες όσο επιμένουμε να ντυνόμαστε στην Ελλάδα. Ένα maxi, κομψό φόρεμα με ντραπέ στο στήθος και chic λεπτές τιράντες μπορεί να γίνει το κατάλληλο item για μία νονά. Εγώ θα πω ναι και στις πλατφόρμες που φόρεσε στην παρακάτω φωτογραφία η Κατερίνα Καινούργιου, και το ίδιο θα πρέπει να πεις και εσύ αν επιλέξεις κάτι αντίστοιχο.

https://www.instagram.com/p/Ct3qZYPI5wR/

Shiny: Οι λαμπερές υφές μπορούν να εμπνεύσουν το σύνολο μιας νονάς. Το συγκεκριμένο φόρεμα που είδαμε στην Κατερίνα είναι τέλειο για μία απογευματινή βάφτιση. Με εντυπωσιακή ζώνη με αγράφα και πλισέ φούστα, είναι ένα item επένδυση που θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις και στο μέλλον.

https://www.instagram.com/p/CuouEA2IyLJ/