Η φούστα essential που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο και υπάρχει ήδη στη ντουλάπα σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η φούστα essential που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο και υπάρχει ήδη στη ντουλάπα σου
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Είναι το item που φοριέται όλες τις ώρες και προσαρμόζεται σε κάθε σωματότυπο. 

Καθώς οι διακοπές τελειώνουν και για τους τελευταίους μέσα στις επόμενες μέρες, το back to base είναι ίσως η πρώτη φράση, που μας έρχεται στο μυαλό, με ότι αυτό συνεπάγεται. Επιστροφή στη βάση, άρα στις σταθερές υποχρεώσεις μας, άρα και στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα. Και επειδή είμαι σίγουρη ότι θα έχεις τις ενστάσεις σου εδώ, μιας και η χώρα μας έχει καλοκαιρινό καιρό συνήθως μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, να σου πω ότι και οι δικές μου αντίστοιχες fall προτάσεις θα είναι μέσα στα πλαίσια του ελληνικού φθινοπώρου.

New-York-str-S22-244.jpg

Πάντως πρέπει να παραδεχτείς ότι η μεταβατική φάση ξεκινάει και για εμάς σιγά-σιγά ακόμη και αν συνεχίζεται το καλοκαίρι στην καρδιά μας. Οπότε τα micro minis και τα άκρως καλοκαιρινά items δίνουν τη θέση τους στα λεγόμενα μεταβατικά ρούχα μας, δηλαδή εκείνα τα items που φοράμε μετά τους καύσωνες του καλοκαιριού και πριν τα πρώτα κρύα. Υπάρχει ανάμεσά τους και ένα essential που είναι στην πραγματικότητα seasonless, δεν έχει δηλαδή συγκεκριμένη εποχή, και σίγουρα το έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Ε, λοιπόν, θα το βάλεις και αυτό το φθινόπωρο.

Η Kate Middleton δεν αγαπά τα πανάκριβα κοσμήματα -Οι minimal επιλογές της ξεσήκωσαν σχόλια

Η midi φούστα είναι το key item και αυτού του φθινοπώρου.

Το έχεις καταλάβει ότι μιλάμε για τις midi φούστες. Αρχικά, να πούμε ότι είναι ένα item που υπάρχει στη ντουλάπα κάθε γυναίκας και σε περισσότερα από ένα σχέδια και χρώματα. Αυτή ακριβώς η τεράστια γκάμα της είναι που την κάνει ένα από τα basics της γυναικείας γκαρνταρόμπας χωρίς στην πραγματικότητα να ανήκει σε αυτά.

midi_skirt_fall2023-(9).jpg

Ένα ακόμη στοιχείο που τις έχει φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων των γυναικών είναι το γεγονός ότι μια midi φούστα ανταποκρίνεται στις ανάγκες που έχει ο σωματότυπος κάθε γυναίκας. Είτε είσαι petite, είτε ψηλή, είτε curvy, είτε έχεις τον κλασικό μεσογειακό σωματότυπο αχλάδι, μια midi φούστα τονίζει όμορφα τη μέση, αγκαλιάζει τους γοφούς και αναδεικνύει τα πόδια. Επίσης, τώρα το φθινόπωρο που ο καιρός αλλάζει γρήγορα μπορείς να φορέσεις ότι παπούτσια θέλεις με μία midi φούστα. Επομένως, ο όρος key item της αξίζει!

midi_skirt_fall2023-(6).jpg