Θέλουμε το italian chic καλοκαίρι της Alexa Chung -Όλα τα inspiring looks από τις διακοπές της

Ναταλία Κατσακιώρη
Θέλουμε το italian chic καλοκαίρι της Alexa Chung -Όλα τα inspiring looks από τις διακοπές της

Το αγαπημένο style icon έκανε τις διακοπές της στην Ιταλία και την Ύδρα. 

Το στυλ του καλοκαιριού πρέπει να τα έχει όλα. Basics, αέρινα κομμάτια που μπορείς να φορέσεις μόνο στο νησί, ελαφριά υφάσματα, χρώμα, σωστά αξεσουάρ αλλά και τη σωστή statement δόση, που θα κάνει τις εμφανίσεις μας να ξεχωρίζουν. Και θα μου πεις είναι αυτό εύκολο; Σίγουρα όχι. Αλλά ευτυχώς ζούμε στην Ελλάδα, μία από τις χώρες που το καλοκαίρι έχει οργανική θέση στη ζωή και το DNA μας. Το ίδιο ισχύει και για τη γειτονική Ιταλία, με τις δύο χώρες να είναι η απόλυτη ενσάρκωση του μεσογειακού summer mood και φυσικά του καλοκαιρινού στυλ.

https://www.instagram.com/reel/Cu7U63_olsJ/

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας style icons, η Alexa Chung, πέρασε ένα μεγάλο μέρος των διακοπών της στις ιταλικές ακτές, ενώ επίσης βρέθηκε και στην Ύδρα, ένα από τα πιο όμορφα νησιά της χώρας μας, από όπου και ανέβασε το δικό της καλοκαιρινό album με φωτογραφίες. Ωραία τα τοπία και οι θάλασσες, αλλά εμείς σαν γνήσιες fashion insiders, παρατηρήσαμε το φανταστικό στυλ της, που μας έδωσε έμπνευση και για τις δικές μας διακοπές. Italian chic vibe now!

Polka dot: Η Κατερίνα Παπουτσάκη με το ανάλαφρο πουά φόρεμα για τα βράδια μας στο νησί

alexa_chung-(7).jpg

Τα καλύτερα summer looks από την Alexa Chung.

Η Alexa Chung είναι ούτως ή άλλως μία από τις πιο ιδιαίτερες και stylish προσωπικότητες του κόσμου της μόδας. Οπότε και τα αντίστοιχα summer looks της είναι ότι καλύτερο έχεις δει σήμερα. Ειδικά αν είσαι σε φάση που ετοιμάζεσαι για διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί, τότε τα παρακάτω outfits από το Instagram account της Alexa Chung είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμα. Cool vibes, χαλαρές γραμμές και μπόλικο ταπεραμέντο από το βρετανικό girl crush μας.

https://www.instagram.com/p/Cu7SUIJMgRy/

Το λευκό είναι must, όπως θα έχεις καταλάβει, με την Alexa να έχει πάρει μαζί της lingerie dresses και λευκές, βαμβακερές φούστες που συνδύασε με τα αγαπημένα της ballet flats. Ένα κάπως ιδιαίτερο παπούτσι για διακοπές, που όμως φαίνεται να λειτούργησε τέλεια στην περίπτωση της. Λινά πουκάμισα σε έντονα χρώματα, βερμούδες, pyjama shorts και sexy, μαύρα φορέματα μπήκαν όλα μαζί σε μια βαλίτσα και μας έδωσαν την πιο cool summer γκαρνταρόμπα. Παρακάτω έχουμε εφτά looks που αξίζει να αντιγράψεις.

By the way μην ξεχάσεις να δέσεις στα μαλλιά σου ένα old Hollywood μαντήλι.