Τζένη Θεωνά:Το κορίτσι «χρώμα» φόρεσε ένα σετ στην απόχρωση του κρασιού-Και ήταν πιο summer από ποτέ

Ναταλία Κατσακιώρη
Τζένη Θεωνά:Το κορίτσι «χρώμα» φόρεσε ένα σετ στην απόχρωση του κρασιού-Και ήταν πιο summer από ποτέ

Ένα αέρινο σύνολο με παντελόνι, που φοριέται και πρωί και βράδυ.

Είναι κάποιες γυναίκες που έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τα χρώματα. Ότι χρώμα και αν φορέσουν το αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο και κάνουν τα πιο bold σύνολα με αποχρώσεις, που οι περισσότερες από εμάς δεν θα τολμούσαν ποτέ να κάνουν. Η Τζένη Θεωνά είναι μία από αυτές τις γυναίκες, που μπορεί να φορέσει το κάθε χρώμα με πρωτότυπο τρόπο, όσο έντονο και αν είναι, και να καταφέρει να το κάνει να δείχνει elegant. Γιατί νομίζω πως ο μεγαλύτερος φόβος μας, που μας κάνει να μην θέλουμε να φοράμε χρώμα, είναι ότι φοβόμαστε αν το αποτέλεσμα θα είναι chic. Ε, λοιπόν η Τζένη αποδεικνύει ότι αυτός ο φόβος δεν έχει καμία βάση και φοράει χρώματα ακόμη και μέσα στο χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/Cr27-5SMbpG/

Φυσικά, το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή του, γιατί ο ήλιος και ο καλός καιρός μας προδιαθέτουν και για colorful looks, που ταιριάζουν με το mood των διακοπών μας. Τη Τζένη την έχουμε δει με neon πράσινο, με λαμπερό κίτρινο, με Babriecore ροζ, αλλά και με έντονο μπλε. Και όλα αυτά τα χρώματα η Τζένη τα έχει επίσης αξιοποιήσει σε color blocking αλλά και σε mix print σύνολα, για λίγο πιο δυνατούς λύτες.

Μαριέττα Χρουσαλά: Με λευκό φόρεμα και flats στη Μύκονο -Το απόλυτο βραδινό look για το νησί

https://www.instagram.com/p/CsYBZ7Nsz4m/

Το αέρινο set της Τζένης Θεωνά.

Η Τζένη θέλησε να μας φέρει λίγο πιο κοντά στο summer mood και πόζαρε μπροστά στη θάλασσα με ένα set στο χρώμα του κρασιού, όπως το περιγράφει η ίδια στη σχετική λεζάντα του post. Μιλάμε για ένα σετ με παντελόνα και ασορτί oversized πουκαμίσα, με μεγάλα λαχούρια. Το παντελόνι έρχεται ψηλά στη μέση και έχει χαλαρή γραμμή στα πόδια, ενώ η Τζένη από μέσα το συνδύασε με ένα 90s tube top σε διαχρονικό μαύρο. Έβαλε και ένα ζευγάρι μαύρες, δερμάτινες παντόφλες με χοντρά λουριά και τρακτερωτό πάτο, για να κάνει το look λίγο πιο urban.

jennytheona-(8).jpg

Ένα τέτοιο σετάκι μπορεί να φορεθεί και πρωί, αλλά και βράδυ με κάποια πιο έντονα, glam αξεσουάρ και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules.

undefined