Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ έχει τα πιο stylish καλοκαιρινά φορέματα-Το ασπρόμαυρο look στις Σπέτσες

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ έχει τα πιο stylish καλοκαιρινά φορέματα-Το ασπρόμαυρο look στις Σπέτσες

Η Μαρία Ολυμπία συνδύασε ένα ασπρόμαυρο maxi φόρεμα με flat σανδάλια. 

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας τις διακοπές της στις Σπέτσες, όπου βρέθηκε μαζί με όλη την οικογένεια, τον Παύλο Γλύξμπουργκ και τη Μαρί Σαντάλ, αλλά και τον αδερφό της Κωνσταντίνο Αλέξιο και τη γιαγιά της Άννα Μαρία. Η Μαρία Ολυμπία είναι από τα πιο αγαπημένα κορίτσια του διεθνούς jet set και η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει μία από τις πιο διάσημες royal influencers, με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να μετράει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους, που εστιάζουν κυρίως στο εντυπωσιακό της στυλ και τα outfits που κάνει σε κάθε περίσταση. Επίσημη ή μη.

Κι όμως μπορείς να φορέσεις flat σε γάμο -Η Ήβη Αδάμου σου προτείνει δύο maxi φορέματα με σανδάλια

https://www.instagram.com/p/CqDiWVjMG0o/

Το καλοκαίρι, μάλιστα, φαίνεται πως είναι μία από τις αγαπημένες της περιόδους, αφού η ίδια κανονίζει συχνά ταξίδια με την οικογένεια και τις παρέες της. Μέσα στον Ιούλιο για παράδειγμα βρέθηκε στην Ιταλία από όπου ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από τη βίλα στην όποια έμειναν και εμείς φυσικά ξεχωρίσαμε τα beach looks της. Με απλά, minimal μπικίνι σε διαχρονικές αποχρώσεις όπως το μπλε και το μαύρο, μπαντάνες και maxi αέρινες φούστες ή slip dresses η Μαρία Ολυμπία μας έδωσε την απόλυτη έμπνευση για ένα κομψό look παραλίας. Αυτή τη φορά, όμως, την είδαμε με ένα φόρεμα που σίγουρα αξίζει την προσοχή μας για τις διακοπές, αλλά και το φθινόπωρο που έρχεται.

Το ασπρόμαυρο zebra φόρεμα που πάει τέλεια με σανδάλια.

Στην τελευταία της ανάρτηση η Μαρία Ολυμπία ποζάρει σαν κανονική star (ας μην ξεχνάμε ότι ασχολείται με το modelling) μέσα σε ένα από τα γνωστά, παραδοσιακά βαρκάκια-ταξί που θα βρει κανείς στις Σπέτσες. Και το φόρεμα που επέλεξε είναι ιδανικό για ένα minimal-glam σύνολο στο νησί. Η Μαρία Ολυμπία διάλεξε ένα maxi φόρεμα με μακριά μανίκια σε flared γραμμή και ανοιχτή λαιμόκοψη, το οποίο και συνδύασε με ένα ζευγάρι χρυσά t-bar sandals. Ένα ζευγάρι must για την γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας.

https://www.instagram.com/p/CvznwbmsnuR/

Ήταν όμως το φανταστικό animal printed μοτίβο του, που το έκανε να ξεχωρίζει, αφού το ασπρόμαυρο zebra print είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι από το brand Realiastion Par και πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα item που φοριέται όλο το χρόνο. Ένα τέτοιο φόρεμα μπορεί να αξιοποιηθεί και το φθινόπωρο που έρχεται με ένα ζευγάρι ballet flats ή cowboy boots.