Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με λινό φόρεμα καφτάνι -Ιδανικό για την παραλία και το νησί

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με λινό φόρεμα καφτάνι -Ιδανικό για την παραλία και το νησί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το φόρεμα που μπορείς να βάλεις από το πρωί μέχρι το βράδυ στις διακοπές σου.

Βρισκόμαστε στο Σαββατοκύριακο πριν το Δεκαπενταύγουστο και ακόμη και αν δεν είμαστε διακοπές, έστω κάποια από αυτές τις μέρες, θα πάμε για να κάνουμε τη βουτιά μας. Αν πάλι είσαι ανάμεσα στις τυχερές που απολαμβάνεις τη μεγάλη γιορτή σε ένα από τα ελληνικά νησιά, τότε σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, για να κάνεις ένα εντυπωσιακό look παραλίας. Και η έμπνευση έρχεται από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, την αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha, που είναι μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες.

https://www.instagram.com/p/CvKREoqsFwY/

Η Σταματίνα αμέσως μετά το κλείσιμο της τηλεοπτικής σεζόν φεύγει για το εξοχικό της στην Πάρο, μαζί με την οικογένεια και τους αγαπημένους τους φίλους, ενώ δεν παραλείπει να κάνει διακοπές και σε άλλα νησιά για λίγες μέρες. Στο προσωπικό της account στο Instagram ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες της από την παραλία και τις εξόδους της για φαγητό και ποτό, οπότε και εμείς μπορούμε να πάρουμε παράδειγμα από τα stylish σύνολά της, που έχουν πιάσει απόλυτα το mood των διακοπών.

Τζένη Θεωνά:Το κορίτσι «χρώμα» φόρεσε ένα σετ στην απόχρωση του κρασιού-Και ήταν πιο summer από ποτέ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το τέλειο φόρεμα-καφτάνι.

Τα καφτάνια είναι μια ξεχωριστή κατηγορία ανάμεσα στα ρούχα των διακοπών μας. Και αυτό γιατί με το πέρασμα των χρόνων έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ από εκείνο το κλασικό και κάπως μονοκόμματο πανί, με τα αμέτρητα prints, που θεωρούσαμε old school και παλιακό. Τα ανάλαφρα λινά και οι basic χρωματικές αποχρώσεις έχουν κάνει τα kaftan dresses μία από τις μεγαλύτερες καλοκαιρινές τάσεις, που αξίζει και εσύ να δοκιμάσεις.

https://www.instagram.com/p/Cvy7u7ZskZH/

Η Σταματίνα επέλεξε ένα φόρεμα καφτάνι σε μαλακό λινό ύφασμα και ανοιχτόχρωμη γαλάζια απόχρωση. Το συγκεκριμένο item είναι αμάνικο και maxi, ενώ είναι οι λεπτομέρειές του που κάνουν τη διαφορά. Το λευκό ρέλι, η ασορτί ζώνη-σχοινί που σφίγγει στη μέση και τα μικρά κεντήματα, που θυμίζουν ελληνικά παραδοσιακά εργόχειρα, τα οποία βλέπουμε στο στήθος, είναι τα details που ξεχωρίζουν. Βέβαια, η Σταματίνα αποφάσισε να το κάνει κάπως πιο σύγχρονο με ένα ζευγάρι lilac thong sandals με χαμηλό τακούνι και μια printed shopper τσάντα, η οποία είναι σίγουρα μια διαφορετική επιλογή για νησί.

Το φόρεμα-καφτάνι είναι ένα item που είναι must για την περίοδο των διακοπών μας. Δοκίμασέ το!