Το Y2K top που θα σε κάνει να πεις αντίο στο άσπρο σου t-shirt

Ναταλία Κατσακιώρη
Το Y2K top που θα σε κάνει να πεις αντίο στο άσπρο σου t-shirt
Photo Credit: Sarah Treacher / launchmetrics.com/spotlight

Τα ντραπέ tops είναι και πάλι στη μόδα και κολακεύουν κάθε σωματότυπο.

Κάποια ρούχα έχουν τη μαγική ιδιότητα να ταιριάζουν σε όλες μας. Και όταν λέω σε όλες μας, το εννοώ. Μέσα σε όλη την τρέλα του Y2K κύματος, που μας έχει «χτυπήσει» -κυριολεκτικά και μεταφορικά- και που τις περισσότερες από εμάς μας έχει κάπως τρομοκρατήσει, μιας και ως γνήσιες millennials έχουμε κάνει πολλά fashion εγκλήματα μέσα στην εν λόγω δεκαετία, έχουμε όμως και κάποιες επιστροφές που αγαπάμε και θέλουμε να ξαναφορέσουμε.

drape-top-(4).jpg

Ανάμεσά τους είναι και το ντραπέ, που σαν τάση έχει ξεκινήσει να κάνει την επανεμφάνιση του μέσα από τα drape φορέματα ή αλλιώς τα flat tummy dresses. Πρώτη τα έκανε τάση η Victoria Beckham, η οποία στην SS23 συλλογή της παρουσίασε satin like φορέματα με μικρές σούρες στην κοιλιά, που ονομάστηκαν flat tummy ακριβώς επειδή καλύπτουν τις όποιες ατέλειες στην κοιλίτσα. Το ντραπέ -aka οι σούρες- εξαπλώθηκαν στα φορέματα σε διάφορα σημεία των πατρόν, δημιουργώντας σχέδια που αγκαλιάζουν τις καμπύλες και γίνονται ένα με τη γυναικεία σιλουέτα.

https://www.instagram.com/p/Ci-fMbkLrwn/

Οδηγός αγοράς: Οι καλύτερες τσάντες παραλίας που θα βρεις τώρα σε έκπτωση

Drape tops: Η φθινοπωρινή τάση που θα λατρέψεις.

Μετά, λοιπόν, τα ντραπέ φορέματα, περνάμε και στα ντραπέ tops, που είναι η νέα Y2K τάση που θα αγαπήσεις το φθινόπωρο. Συνήθως μιλάμε για μονόχρωμα tops, γιατί το ντραπέ έχει από μόνο του ένα dazzling αποτέλεσμα. Λευκό, μαύρο, χακί, μπεζ και πολλές ακόμη basic αποχρώσεις είναι ιδανικές για ένα τέτοιο top, που ταιριάζει τέλεια με low rise και cargo παντελόνια, αλλά και με midi ρομαντικές φούστες ή maxi slip skirts. Αυτή είναι και η αξία ενός τέτοιου top, ότι μπορεί αυτόματα να μπει στα essentials, ειδικά αν επιλέξεις ένα υλικό που να μπορεί να αξιοποιηθεί πρωί και βράδυ σε πιο επίσημες εμφανίσεις.

drape-top-(9).jpg
https://www.instagram.com/p/Cvw3FR_IQh_/

Και κάπου εδώ μπαίνει και το θέμα της εφαρμογής, αφού το ντραπέ σχέδιο και στα tops ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Είτε έχουν μεγάλο στήθος, είτε μικρό, είτε έχουν κοιλίτσα, είτε όχι, είτε έχουν μεγάλες πλάτες, είτε ανοιχτούς ώμους. Θα αγκαλιάσει το σώμα μας και θα γίνει το νέο go to top του φθινοπώρου, το οποίο θα αφήσει στην άκρη τα t-shirts.