Άσπρο παντελόνι: Μην βιαστείς να το αφήσεις στην άκρη -Θα είναι must και το φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Άσπρο παντελόνι: Μην βιαστείς να το αφήσεις στην άκρη -Θα είναι must και το φθινόπωρο
Photo Credit: Valentina Valdinoci / launchmetrics.com/spotlight

Το λευκό παντελόνι και όλοι οι τρόποι να το φορέσεις μόλις γυρίσεις από διακοπές.

Είναι κάποια ρούχα που τα χαρακτηρίζουμε ως κλασικά και συνήθως ότι έχει λευκό χρώμα, είναι μέσα σε αυτά. Άσπρο πουκάμισο, άσπρο φόρεμα, άσπρο t-shirt. Για έναν περίεργο λόγο το λευκό παντελόνι δεν περιλαμβάνεται σε αυτά. Ή τουλάχιστον δεν ήταν σε αυτή τη λίστα με τα non season essentials μέχρι και πριν κάποιες σεζόν. Αυτό ευτυχώς έχει αλλάξει με τα λευκά bottoms γενικά -aka φούστες ή παντελόνια- να έχουν πάρει επιτέλους τη θέση που τους αξίζει. Το μόνο που παίζει από εποχή σε εποχή είναι φυσικά τα διαφορετικά υλικά, τα οποία έρχονται να προσαρμοστούν στις συνθήκες και τις θερμοκρασίες του κάθε μήνα.

white-pants-(13).jpg

Και αφού είπαμε τα πρώτα αναγνωριστικά, ας περάσουμε στο κυρίως θέμα μας που είναι το άσπρο παντελόνι. Το essential που δεν πρέπει να βιαστείς καθόλου να αφήσεις στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου, γιατί πολύ απλά θα είναι το must παντελόνι και του φθινοπώρου. Ξέρω ότι δεν είσαι ακόμη έτοιμη ψυχολογικά να ακούσεις τη λέξη φθινόπωρο, αλλά σαν γνήσιες fashion insiders καταλαβαίνεις ότι από τώρα είναι η στιγμή να χτίσουμε τη φθινοπωρινή μας ντουλάπα. Ε, λοιπόν, το λευκό παντελόνι θα είναι και πάλι μέσα στα αγαπημένα σου items. Αφενός γιατί ο καιρός στην Ελλάδα παραμένει πολύ καλός και κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, και αφετέρου γιατί ένα άσπρο παντελόνι θα γίνει το passe par tout του μήνα.

Τζένη Θεωνά:Το κορίτσι «χρώμα» φόρεσε ένα σετ στην απόχρωση του κρασιού-Και ήταν πιο summer από ποτέ

white-pants-(15).jpg

Υπάρχουν πολλά σχέδια στα λευκά παντελόνια του καλοκαιριού, με τα cargo και τα ανάλαφρα λινά να είναι στην κορυφή των pants που επιλέξαμε το καλοκαίρι. Ακολουθούν τα βαμβακερά υφάσματα και τα τζιν, που είναι κάπως πιο ζεστά. Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης που ολοκληρώθηκε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, μας έδωσε το πρώτο inspo για τα φθινοπωρινά σύνολα της πόλης. Και το λευκό παντελόνι πρωταγωνιστούσε.

white-pants-(10).jpg

Το mix and match θα γίνει ακόμη πιο δημιουργικό, ακόμη πιο επίκαιρο, ακόμη πιο διασκεδαστικό. Τα παρακάτω σύνολα είναι τα δικά μας αγαπημένα για ένα back to reality φυθνιπωρινό σύμπαν.

7 σύνολα για το φορέσεις τις πρώτες μέρες πίσω στην πόλη: