Τα looks της Alexa Chung από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου έχουν το cool british vibe της

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα looks της Alexa Chung από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου έχουν το cool british vibe της

Αν κάτι πρέπει να μείνει από τα front rows είναι η Alexa με τα preppy σύνολά της.

Κάποιες από τις πιο γνωστές fashion influencers έχουν καταφέρει να ταυτιστούν απόλυτα με το πνεύμα της πόλης τους και αυτό έχει γίνει και χαακτηριστικό του στυλ τους. Ανάμεσά τους η Jeanne Damas, η Lucy Williams, η Hanna Stefanson και φυσικά η Alexa Chung. Φυσικά, στην περίπτωσή της δεν μιλάμε για ένα ακόμη κορίτσι με ωραία ρούχα και μια καλή αισθητική, αλλά μάλλον για μια κανονική περσόνα του χώρου, που έχει περάσει από περιοδικά, τηλεόραση και social media. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι η ίδια έτρεχε για χρόνια και το προσωπικό της brand με τo όνομά της, όπου μπορούσε να βρει κανείς όλα τα αγαπημένα της items, ρούχα και αξεσουάρ που και η ίδια η Alexa φορούσε καθημερινά.

alexa-chung-(10).jpg

Είναι το απόλυτο it girl του Λονδίνου, με ξεκάθαρο casual chic στυλ, που αγαπά πολύ τις preppy αναφορές και κάποια lady like κομμάτια, που φροντίζει να κάνουν το δικό τους statement. H Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου ολοκληρώνεται σήμερα και η Alexa Chung βρέθηκε καλεσμένη σε πολλά shows, όπου ήταν και πάλι μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες του front row.

Burberry SS24: O Daniel Lee έφερε στο catwalk τις γειτονιές του Λονδίνου -Και πολλές καμπαρντίνες!

https://www.instagram.com/p/CxROqu5oorM/

Tα front row σύνολα της Alexa Chung είναι το φθινοπωρινό inspo που θέλουμε.

Οι χαμηλές γόβες και τα sling backs είναι τα παπούτσια που προτιμά η Alexa για το φετινό φθινόπωρο και φροντίζει να τα συνδυάζει με καλτσάκια και sexy καλσόν. Τις περισσότερες μέρες την είδαμε με statement designer dresses, όπως αυτό με το τύπωμα του Elvis στο show της Ashley Williams αλλά και το κίτρινο Erdem gown της στο δείπνο του οίκου. Η δαντέλα φαίνεται να είναι το αγαπημένο της υλικό, προτιμώντας την σε λευκό χρώμα σε tops και κολάν μαζί με δερμάτινες μπότες και ασορτί καμπαρντίνες. Τα τζιν και τα σακάκια της είναι πάντα μέσα στα outfits στολή με της, οπότε και εδώ παίζουν το ρόλο τους.

Η Alexa δεν θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει και από το Vogue World Show, όπου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα total black σύνολο από τον Nicklas Skovgaard, έναν σχεδιαστή με έδρα του την Κοπεγχάγη. Το outfit περιλάμβανε ένα micro mini σορτσάκι με ασορτί crop top, και τα δύο με διακοσμημένα με φτερά, ενώ το απόλυτο high light ήταν το matching head piece της Alexa και τα τούλινα γάντια της.

https://www.instagram.com/p/CxOBQnNofP4/