Αυτό το φθινόπωρο θα είναι πιο πράσινο από ποτέ -Το street style του Λονδίνου μας δίνει έμπνευση

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτό το φθινόπωρο θα είναι πιο πράσινο από ποτέ -Το street style του Λονδίνου μας δίνει έμπνευση
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Οι πιο επίκαιρες αποχρώσεις του πράσινου στους δρόμους της πόλης.

Και εκεί που λες μέσα σου ότι δεν υπάρχει ελπίδα, με όλα όσα βιώνουμε τελευταία, μήπως τελικά υπάρχει; Οι δρόμοι του Λονδίνου κατακλύστηκαν από ένα πράσινο κύμα και ως γνωστόν το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας. Εκτός από τους διάφορους συμβολισμούς του κάθε χρώματος, που ως ένα βαθμό ίσως δεν αφορά άμεσα τον κόσμο της μόδας, υπάρχει πάντα και ένα παραπάνω ένστικτο στην επιλογή της εκάστοτε απόχρωσης, η οποία και κυριαρχεί στις τάσεις της κάθε σεζόν.

lfw_green-(2).jpg

Οπότε όταν η ανάγκη του να βρεθούμε κοντά στη φύση μεγαλώνει περισσότερο από ποτέ και οι αποδράσεις αστραπή που κάνουμε τα Σαββατοκύριακα δεν φτάνουν πια για να μπορέσουμε να ξεκουράσουμε το μυαλό και τα μάτια μας, είναι η στιγμή να φέρουμε τα χρώματα της εξοχής στην καθημερινότητά μας. Πέρυσι είχαμε το σκούρο καφέ και όλη τη σχετική παλέτα να πρωταγωνιστούν, αντικαθιστώντας για λίγο το μαύρο, ενώ φέτος τη θέση του φαίνεται να παίρνει το πράσινο.

Τα Mary Janes είναι η απόλυτη εμμονή του street style -Ανακάλυψε το πιο επίκαιρο παπούτσι της σεζόν

lfw_green-(7).jpg

Σκούρο κυπαρισσί, λαδί, ανοιχτό πράσινο, pastel της μέντας, olive, lime και neon πράσινο είναι μόνο κάποιες από τις αποχρώσεις που μπορούμε να αξιοποιήσουμε από τα items που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας ή αυτά στα οποία θα επενδύσουμε.

Όλοι οι τρόποι να φορέσουμε το πράσινο.

Αν δεν λατρεύεις τα χρώματα και προτιμάς να περνάς τις μέρες σου με basic σύνολα, που θέλεις όμως να κάνεις πιο extravagant, τότε τα ιδιαίτερα αξεσουάρ στις απορώσεις του πράσινου είναι ότι καλύτερο έχεις να κάνεις. Τσάντες μεγάλες ή μικρότερες και παπούτσια στην παλέτα του green μπορούν να βάλουν ένα touch of color ακόμα και σε ένα απόλυτα μονόχρωμο look.

lfw_green-(16).jpg
lfw_green-(5).jpg

Ένα πανωφόρι επίσης σε πράσινο είναι μια πολύ κακή λύση. Το olive και το σκούρο κυπαρισσί είναι οι δύο καλύτερες αποχρώσεις. Αν μιλάμε για ένα πιο athleisure look τότε το neon green έχει σοβαρές πιθανότητες να γίνει το αγαπημένο σου. Επίσης τέτοιου είδους χρώματα μπορούν να γίνουν και μία ωραία προσθήκη για παράδειγμα σε ένα ζευγάρι flats, τα οποία θα φορεθούν όλο το χρόνο.

lfw_green-(8).jpg

Το total green είναι σίγουρα για τις τολμηρές, αν και με μία pale απόχρωση μπορείς να μην νιώθεις ντυμένη too much, αν κάνεις και μία επιλογή σε απλά items, με κλασικές γραμμές.