London Fashion Week street style: Οι 4 καλύτεροι τρόποι να φορέσεις mini το φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη
London Fashion Week street style: Οι 4 καλύτεροι τρόποι να φορέσεις mini το φθινόπωρο
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Γιατί τα mini το φθινόπωρο είναι ακόμη πιο sexy.

Το street style του Λονδίνου είναι από τα πιο ζωηρά και τα πιο ενδιαφέροντα, όπως ακριβώς είναι και η ίδια η πόλη. Edgy, πολυπολιτισμική, γεμάτη αντιθέσεις, με τολμηρές προτάσεις και πολλά fashion statements. Καθώς, λοιπόν, τα shows γινόντουσαν μέσα στα γνωστά κλειστά locations, εμείς κάναμε το επίσης γνωστό scanning στα fashion girls που μας δίδαξαν μόδα. Και επειδή το φθινόπωρο στο Λονδίνο είναι φυσικά πιο ψυχρό από ότι στη χώρα μας, που μέχρι εχθές ήμασταν στην παραλία, τα looks που είδαμε ήταν σαφώς ένα βήμα πιο μπροστά. Οπότε μιλάμε για το καλύτερο inspo!

mini_fall-(7).jpg

Tο θέμα που μας απασχολήσει είναι τα mini, τα κοντά μήκη δηλαδή σε φορέματα, φούστες, αλλά και σορτσάκια, που το φθινόπωρο, αν με ρωτάς, είναι ακόμη πιο sexy. Γιατί η αντίθεση ανάμεσα στα γυμνά πόδια μας και ένα ωραίο σακάκι για παράδειγμα από πάνω, τονίζει έξυπνα το πιο όμορφο κομμάτι του γυναικείου σώματος. Για να μην έχεις όμως καμία αμφιβολία, σου έχουμε όλους τους τρόπους που μπορείς να βάλεις τα mini.

LFW:Η Simone Rocha δημιουργεί τα δικά της Crocs ενώ ο Erdem κάνει tribute στη βρετανική αριστοκρατία

mini_fall-(11).jpg

4 τρόποι να φορέσεις mini το φθινόπωρο.

1. Το preppy style είναι σίγουρα ο πιο εύκολος τρόπος. Mini φούστα, πουκάμισο με γιλέκο ή σακάκι και ένα ζευγάρι loafers είναι αρκετά για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Όσο βέβαια πιο δημιουργική είσαι, τόσο πιο πολύ μπορείς να συμπληρώσεις το look σου με κάλτσες και καλτσάκια, γραβάτες, cute αξεσουάρ ή να αλλάξεις τα loafers για ένα ζευγάρι Mary Janes ή γόβες.

2. Ο δεύτερος τρόπος είναι με ένα κοντό σορτσάκι και ένα ζευγάρι φαρδιές μπότες σε biker ή cowboy style. Έχει υπόψη σου ότι οι φαρδιές μπότες είναι αυτές που θα κυριαρχήσουν φέτος στις τάσεις, οπότε ποντάρουμε στο coolness.

mini_fall-(4).jpg

3. Ο τρίτος τρόπος είναι the sexy way. Mini φόρεμα ρομαντικό, με florals, cut outs, shirt dresses ή και πλεκτά αν έχει έρθει το κρύο, μαζί με μπότες, γόβες με μπαρέτες, μποτάκια και ψηλοτάκουνα loafers. Γενικά, εδώ θέλουμε ένα ultra mini φόρεμα, για να κάνουμε το look μας πιο επίκαιρο από ποτέ.

mini_fall-(2).jpg

4. Τελευταία επιλογή είναι ο αυτοσχεδιασμός. Παίρνουμε τα oversized σακάκια μας και τα αξιοποιούμε σαν ένα ultra mini φόρεμα. Τα δένουμε με μία ζώνη για extra style και για να τονίσουμε τη μέση μας προφανώς και συνεχίζουμε με ένα ζευγάρι παπούτσια. Είναι μία περίπτωση που μπορείς να φορέσεις και flats, για παράδειγμα μπαλαρίνες.