Ο οίκος Balmain έπεσε θύμα κλοπής -Περίπου 50 items χάθηκαν πριν την εβδομάδα μόδας

Ναταλία Κατσακιώρη
Ο οίκος Balmain έπεσε θύμα κλοπής -Περίπου 50 items χάθηκαν πριν την εβδομάδα μόδας

Ένα περιστατικό χωρίς προηγούμενο ανακοινώθηκε από τον κουρφαίο οίκο, που έγινε θύμα μια ασυνήθιστης κλοπής.

Σε περίπου δέκα ημέρες ο μήνας της μόδας ολοκληρώνεται με το Παρίσι, τη μεγαλύτερη fashion πρωτεύουσα, να κλείνει τις εβδομάδες μόδας με τα shows όλων των κορυφαίων οίκων. Ανάμεσά τους και ο οίκος Balmain φυσικά, που έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του κόσμου με την haute couture και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένα από τα top maison με τον Olivier Rousteing στη θέση του creative director.

Balmain-atm-F23-020.jpg

Λίγο πριν τη μεγάλη μέρα, λοιπόν, ο σχεδιαστής του οίκου Balmain κατήγγειλε ένα απίστευτο περιστατικό. Μία ομάδα ανθρώπων επιτέθηκε στο φορτηγό, το οποίο μετέφερε τα τελευταία pieces της collection από το αεροδρόμιο στα κεντρικά του οίκου στο Παρίσι, με αποτέλεσμα να κλαπούν τουλάχιστον 50 κομμάτια, τα οποία επρόκειτο να συμπληρώσουν τα catwalk looks της νέας SS24 συλλογής.

Burberry SS24: O Daniel Lee έφερε στο catwalk τις γειτονιές του Λονδίνου -Και πολλές καμπαρντίνες!

Balmain-Resort-PO-S24-026.jpg

Ο οίκος Balmain έπεσε θύμα ληστείας.

«Σήμερα πήγα στο γραφείο στις εννιά το πρωί και περίμενα τα τελευταία κομμάτια για το show μας, το show του οίκου Balmain το Σεπτέμβριο. Άρχισα να δημιουργώ κάποια looks με την ομάδα μου και τότε έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον οδηγό μας που μας είπε ότι έπεσε θύμα ληστείας από μια ομάδα ανθρώπων,» έγραψε ο Olivier Rousteing σε ένα post που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Έχουν κλαπεί περισσότερα από 50 κομμάτια Balmain. Ο οδηγός μας ερχόταν από το αεροδρόμιο στα κεντρικά του οίκου Balmain. Όλο αυτό είναι τόσο άδικο. Η ομάδα μου και εγώ δουλέψαμε τόσο σκληρά. Θα δουλέψουμε και άλλο, μέρα και νύχτα, οι προμηθευτές μας θα δουλέψουν και αυτοί μέρα και νύχτα αλλά όλο αυτό είναι δείγμα έλλειψης σεβασμού. Ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας για να σας υπενθυμίσω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Σας παρακαλώ να μείνετε ασφαλείς. Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε».

https://www.instagram.com/p/CxRNE0ZMzv4/
https://www.instagram.com/p/CxVDvRtssqo/

Φυσικά, και οι αντιδράσεις ήταν χιλιάδες με όλο τον κόσμο της μόδας να στέλνει τις ευχές και την αγάπη του στην ομάδα του οίκου Balmain και τον Olivier Rousteing. Αλλά η Donatella Versace ήταν αυτή που τα είπε όλα με το σχόλιό της. «Σας στέλνω όλη μου την αγάπη. Ξέρω ότι εσύ και η δημιουργικότητά σου μπορεί να το ξεπεράσει». Και σίγουρα αυτό θα γίνει.

2.png